Ge-FoRce Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Електронна цигара Комплект: -10 броя пълнителя -USB Зарядно за кола 12/24v -USB Зарядно 220v -USB кабел -Упътване Цена 22лв./бр. , 2 броя 40лв. 3 броя 57лв. Хасково skype kirilx Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Извинявам се за коментара ми, но тази цигара, пълен комплект в магазина до нас е на цена 21 лв. ModEdit: Ако си прочел правилата, ще разбереш, че такива постове водят до получаването на процент. Без да се знае кой е тоя "магазин до вас", дали продават пълния комплект от снимката и линк с доказателство, че наистина еди къде си това нещо се продава на тази цена - такива постове са абсолютно офтопик и ще се наказват. Още повече, че не виждам никакъв интерес от твоя страна за закупуването на въпросната цигара. И друг път не започвай с "Извинявам се", тъй като това не оправдава нарушаването на правилата. Ако имаш желание да помогнеш на съфорумците - пусни рапорт, приложи към него линк с по-ниската цена в магазин, а ние след това знаем какво да правим. Няма да трия този пост, за да го прочетат и други, които явно нямат навик да си опресняват правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Приемам напълно забележката и още веднъж се извинявам. Цигарата се продава на бул. "Източен" с-у централния вход на стадион Ботев. Пълен комплект както е дадена на снимката по горе, с всички видове зарядни и 10 филтърчета комплект. Цената е 21 лв. Аз лично си я купих преди около 15 дена. Искам също да споделя, че на този вид цигари никъде не дават гаранция, на мой приятел който си купи същата цигара, му изгоря за около един месец, а и не работеше добре. Дано да съм бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ge-FoRce Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Не всички сме от твоя незнайно кой си град,ако трябва да сравняваме цени в Китай може и да са по 5лв.....Нови цени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.