Lil Scrappy Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Imate vazmojnosta da probvate edin nov Race Simolator na ime Juiced koito spored men e mnogo obeshtavasht ot samoto Demo shte razberete che Gameplay e mnogo dobre napraven [ot kolkoto na NFSU koito e mnogo zle] kolite imat i Damege grafikata e dobra Shte e ochakvam Full versiata s golqmo netarpeni e !!! Daite si mnenieto za igrata sled kato probvate Demo-to Kachil sam Treilara tuka: Juiced.E3.2004 Gotovo e i Demoto: Download Juiced Demo- 146MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Джитката изглежда нелоша, поне по демото. Изиграх една писта и колите ми се струва, че се държат доста реалистично на пистата. Също ми направи впечатление една издънка на авторите - сред "locked" опциите на демото е и Quit и се излиза само с Alt+F4(е и други по-брутални начини де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 mi as do kolkoto razbrah tova Demo e neofisialno i zatova ima nqkoi bagove po nego skoro trqbva da se poqvi ofisialnoto shtego vidim i nego inache naistina igrata sa e napravi li mnogo realistichna i ot Demoto se vijda che shte bade obeshtavashta mislq che Juiced shte e mnogo po dobra ot NFSU edna ot prochinite e Gameplay Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 i as go izigrax demoto mnogo sam dovolen sichko i e 6 na igrata samo ostava da izleze sqlata i da e pochvame Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 хмм някой да знае горе долу кога излиза ? защото и аз доста и се зарибих след като погледнах в сайта какви неща могат да се правят с колите в гаражите Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Ne raboti linka za demoto i tyrsa4kata ne go namira. Da ne si go mahnal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 Ne raboti linka za demoto i tyrsa4kata ne go namira. Da ne si go mahnal? <{POST_SNAPBACK}> da i as ne go namiram nikade sigorno e iztrito igrata e izleznala za XBOX bi trqbvalo da se poqvi skoro i za PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naughty Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Премиерата на играта по принцип е този месец,но кога не знам точно Чакам с нетърпение като излезне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Премиерата на играта по принцип е този месец,но кога не знам точно Чакам с нетърпение като излезне <{POST_SNAPBACK}> Dokolkoto znam ne e samo tq ima i oshte edna mnogo bqsna racing jatka tq sashto se ochakva do kraq na mesesa Street Racing Syndicate Official website here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.