Darkman Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Интерсувам се от това защото след 1 месец заминавам за САЩ за 18 месеца и бих искал малко да ме светнете какво е там, за да не гледам като теле в железница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Ох ще влезеш в най-якия филм, който ти се е случвал до сега ! 18 месеца - това значи ВСИ?? Аз бях миналото лято с Work and Travel USA ама това съм тук щото смятам да ходя на екскурзионно в Пирин (по-лесно е, особенно ако не си вече студент). Дай инфо къде си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted June 9, 2004 Author Share Posted June 9, 2004 Ох ще влезеш в най-якия филм, който ти се е случвал до сега ! 18 месеца - това значи ВСИ?? Дай инфо къде си? Ами аз ще съм във Вашингтон, а брат ми (Zmeikov от форума) е в Сандъски (на 60 мили от Кливланд) И аз да питам нещо - какво е това "ВСИ" дето си написал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Абе предположих, че си с програма от Аграрния университет, защого те пращат за 18 м. ама май не си . Вашингтон е луд град! По какъв начин заминаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Darkman, niama nachin da ne gledash kato tele pone parvite niakolko dena (sedmici, che dori i meseci, zavisi ot choveka). Svikva se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted June 9, 2004 Author Share Posted June 9, 2004 Абе предположих, че си с програма от Аграрния университет, защого те пращат за 18 м. ама май не си . Вашингтон е луд град! По какъв начин заминаваш? Заминавам на специализация като електротехник ( на английски е Electrical Apprentice) За повече информация иди тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Не се бой пич. Там е яко. Естествено че в началото няма да знаеш къде се намираш даже ама после става яко като поразгледаш малко. Желая ти късмет и бъди сигурен че ша си изкараш СУПЕР яко там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Darkman i ot men kysmet,6te ti e nugen ponege sam 4uvala 4e givota tam moge da e hubav,ama ne e lek!imai volq,tyrpenie...i ne se ostavqi na tapite amerikanci da te komandvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted June 9, 2004 Author Share Posted June 9, 2004 Не се бой пич. Там е яко. Естествено че в началото няма да знаеш къде се намираш даже ама после става яко като поразгледаш малко. Желая ти късмет и бъди сигурен че ша си изкараш СУПЕР яко там. @raneАми не знам, за първи път ще ми е да ходя в САЩ и наистна се надявам да си прекарам яко @fenkata_L ами няма как да не ме командват, нали ще са ми ръководители на специализацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.