marian_gbg Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Продавам нокия 3230. Не изка да включва. Преди време го бях взел от пазара от някакъв вехтушар с цел да си го оправя, но така и не ми остава време да се занимавам, даже и не съм го отварял. Пускам го на цената която го взех - 10лв. Панелът е доста запазен,дисплеят е здрав, джойстикът е много стегнат, и няма никакви луфтове, мисля че става за N73, и 3250. Който желае мога да пратя снимки на скайп. За контакти: Мариян - 0889285059, skype: mafiota_80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Продавам нокия 3230. Не изка да включва. Преди време го бях взел от пазара от някакъв вехтушар с цел да си го оправя, но така и не ми остава време да се занимавам, даже и не съм го отварял. Пускам го на цената която го взех - 10лв. Панелът е доста запазен,дисплеят е здрав, джойстикът е много стегнат, и няма никакви луфтове, мисля че става за N73, и 3250. Който желае мога да пратя снимки на скайп. За контакти: Мариян - 0889285059, skype: mafiota_80 kupuvam go Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ако колегата се откаже се нареждам аз. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian_gbg Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 edin vapros iskam da popitamvav foruma li e prodaden i na koi poneje sam ti pisal 10 min. sled puskaneto na obqvata ti i ako e ot foruma iskam ot moderatorite da vidqt koi e parvi i koi vtori za da se razbere loqlnosta kam kolegata prodavach!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.