Jump to content
BulForum.com

Sony CRX230E


Recommended Posts

Абе някой има ли записвачка Sony CRX230E? Като си пусна CD с МР3-ки, което искам да слушам по-тихо, тази тъпа записвачка го заглушава!! :angry1 Постоянно набира обороти и фучи като прахосмукачка!! Мойта ли е такава или всички? Има ли начин да и намалям скоростта, та да е по тиха?

Link to comment
Share on other sites

Абе някой има ли записвачка Sony CRX230E? Като си пусна CD с МР3-ки, което искам да слушам по-тихо, тази тъпа записвачка го заглушава!! :angry1  Постоянно набира обороти и фучи като прахосмукачка!! Мойта ли е такава или всички? Има ли начин да и намалям скоростта, та да е по тиха?

Имам такава записвачка, един познат и той има същата няма никво виене, да не кажа по тиха записвачка не съм чувал и виждал. И не съм имал никога проблеми с дискове, абе добра си е, незнам що твойта е такава. Записвал съм на 40 скорост без никви проблеми и почти не се чува, като чете диск стига до 48 някъде и не шуми

Link to comment
Share on other sites

ами може да е шото вече е изпляскала .. на колко години ти е .. мойта самсунг е на повече от година и е изпекла страшно много дискове и вече и развалена доста,ама още крета горката на 16х си записвам без проблем,иначе едно време и на 40х записвах .. ееех кво яко беше :P

таа трака много яко и вече определено е за сменяне,така че помисли и за това ;)

успех :woot

Link to comment
Share on other sites

imah podoben problem-moiata e sashtata.Otvorih 4ekmedjeto i vklu4ih prahosmuka4kata da duha kato kompresor.Opravi sa i otnovo e tiha izobshto ne ia 4uvam.Ako iska6 probvai-iavno se natrupva prah,pone taka si mislia.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...