Abarth Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Здравейте значи имам няколко неща от които вече нямам нужда и те са: Плейстешън 1 не работи предполагам че проблема му е малък 25лв. Плейстейшън 2 работи няма чип.Давам го с 1 мемори карта с 1 джойстик и 1 игра.-Може бартер !!! Волан с педали за компютър става за също и за пс1 пс2 ексбокс. Ето този http://pcmania.bg/Волан:-4in1-Racing-Wheel-Hama/?go=gadjets&p=detail&articleId=838 .Цена 35лв----ПРОДАДЕН !!! Compact cd player KENWOOD dp-3040 20лв РАБОТИ!!! Имам също така и 1 плеар,който незнам как се нарича но работи с подобни дискове като за флопи. Марката му е сони цената му е 15лв Само за район Пловдив !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Здравейте ! SONY-то е MiniDisc плеар (рекордер) - технология за компресия /запис ( ATRAC ) и възпроизвеждане на фирмата ,не получила масово разпространение ( алтернатива на DAT и DCC ), но даваща добри възможности за редакция ,качествен запис/презапис ( до 1 000 000 пъти на носител ) и други полезни функции... Напишете модела на устройството - MDS - ... ,MZ-.... и ако може качете снимки . Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abarth Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Няма проблем не знаех какво се търси смисал кои букви и цифри ето това за което ме питахте :MDS-je330 за за снимки мога да го снимам и да ви прата по скайп:Dr.DEATH_88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.