Jump to content
BulForum.com

CANON PowerShot A470


Recommended Posts

Здравейте !Предлагам Ви поредната "щракалка" от CANON - модела CANON PowerShot A470. Всеки ,който е снимал с CANON и се е интересувал от продуктовата им линия знае, че това е базовата гама от компактни фотоапарати ,непретенциозни ,здрави ,използващи обикновени АА батерии ,евтина SD памет ,подходящи за всякакви условия .Е ,разбира се има и негативи откъм пластмасовата им "черупка" ,но пък са на добра цена и са за всеки ,искащ нещо евтино ,снимащо и надеждно .

Информация в Интернет за А-серията на CANON има много ,както и за конкретния модел .

Предлагам Ви фотоапарат ( сребриста версия ),който е добре запазен ,но има дребни забележки по покритието на декоративната гривна около обектива ,леко поизтъркана боя по долните ръбчета и 2 малки охлузвания по корпуса .Дисплеят ( много голям и ярък ),задният панел и бутоните ,както и лицевият панел нямат козметични забележки .

Апарата е окомплектован с оригинална връзка за ръка ,1 GB SD памет ,оригинална кутия (неразкъсана и ненамачкана ), инструкции на български ,CD със софтуер ,AV/TV кабел и компактен калъф на CaseLogic .Неоходими са само чифт батерии за работа ...

Цената ,която смятам за уместна е 90.00 лева ,но мога да го изпратя и с 2 чисто нови презареждащи батерии AA по 2100mAh на VARTA за сумата от 100.00 лева .

Апарата се намира в гр.Плевен ,но чрез ЕКОНТ може да достигне до Вас с опция за предварителен преглед и тест на пратката .

За контакти и пазарлъци моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .

 

Реални снимки на предлаганата техника вижте тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/canon-powershot-a470.491500.18215871

Link to comment
Share on other sites

Коригирам цената на 80.00 лева ( съответно 90.00 лева за желаещите комплект с чисто нови батерии VARTA ) ............

Цената може да е и 70.00 лева за тези ,които не изпитват неоходимост от AV / TV кабела и 1-ят GB памет - без кабела и с памет 512 MB цената е такава - 70.00 лева .................................

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...