Jump to content
BulForum.com

Купувам Celeron на s.775 и HDD на SATA


Recommended Posts

Търся да закупя процесор и твърд диск за една машинка, която ще се ползва в офис, затова не държа на бързи компоненти. Както разбирате цената е определяща! Искам и поне 1 ден гаранция за тест на частите! Процесорът да е по възможност най-слабият Celeron D за сокет 775 (2,53 GHz; 2,66 GHz; ако има и по-слаби), тъй като не смятам да давам много пари за машината. Твърдият диск да е максимум 40 GB, но ако съществуват и по-малки дискове за SATA - добре са дошли :) Условието, на което държа, е да са безпроблемни, тъй като няма да имам възможност да се занимавам с въпросния компютър. Само ще го сглобя, инсталирам XP и го пращам на човека за експлоатация :) Чакам предложения в темата или на ЛС!

Link to comment
Share on other sites

Тъй като имам вече 2 предложения с BOX-ови охлаждания, трябва да спомена, че ми трябва САМО процесор, охлаждане си имам ;) Ако може колегата samkijot да ми напише цената на офертата без охладител.

Link to comment
Share on other sites

Хора, предлагайте и твърди дискове, щото до края на седмицата искам да сглобя машинката! Процесора е намерен, само HDD ми остана :) Нещо до към 20 лв. максимум!

Link to comment
Share on other sites

Явно никой няма предложение към мен относно твърдия диск... Моля модераторите да затворят тази тема! Ще пусна друга тема, но с НОВИ изисквания! ;) Надявам се това да не нарушава правилата на Bulforum по никакъв начин. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...