Ivailolom Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 продадено.за триене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Мога да ти предложа 40лв за видео картата.Какво значи НОВА? тези видео карти ги няма на пазара но както и да ее.Също така ме интересува видеото пълна окомплектовка ли ее? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivailolom Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Видеото го купих преди месец-два /от Миро от Сф който има магазин ,много точен човек/ нова с гаранция която не съм я търсил.Окомплектовка -захр.кабел.Картата работи перфектно.Работя на компа само с офиса и нтернет.Вземи на цяло компа и ще ти се върже на 40 лв.Виждам че си навсякъде по форумите за да ти обяснявам за РС компоненти/производство и цени/.Цената-50 лв./запази си коментарите драга kiselina777/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Видеото го купих преди месец-два /от Миро от Сф който има магазин ,много точен човек/ нова с гаранция която не съм я търсил.Окомплектовка -захр.кабел.Картата работи перфектно.Работя на компа само с офиса и нтернет.Вземи на цяло компа и ще ти се върже на 40 лв.Виждам че си навсякъде по форумите за да ти обяснявам за РС компоненти/производство и цени/.Цената-50 лв./запази си коментарите драга kiselina777/. Колега какво имаше предвид с това , че съм насякъде по форумите така и не разбрах?Да ми обясняваш за компоненти не мисля че има нужда.Предложил съм ти 40лв за видео картата поради това че имам куриер 6-7лв и следователно да ми доиде на горе-долу 47лв каквато е приблизително реалната цена на това макар и добро вече старо видео(50лв).След като не си съгласен ОК жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivailolom Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 Нова цена с променени компоненти.150 лв. Модератор: Неслучайно към точка 7 сме добавили изречението: Когато намаляте цени - винаги оставяйте и предишните, за да се вижда хронологията на редукцията! Направили сме го, тъй като доста хора се заблуждават и пускат рапорти за непроменена цена в първия и последния пост, както в конкретния случай и ако човек недогледа, продавачът рискува затваряне на темата и процент предупреждение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivailolom Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 140 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 145 лв. Колега ти правилата на форума изобщо четеш ли? - "За продукти с цена между 100 лева и 400 лева, минималното понижение на цената е 10 лева" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.