Jump to content
BulForum.com

Продавам РАДАР-ДЕТЕКТОР Супер Цена


Recommended Posts

Приборът РАДАР-ДЕТЕКТОР Север G-213 е предназначен за откриване на радари, фиксиращи скоростта. Той не пречи на полицейските радари и не е забранен за ползуване.

 

Този модел антирадар е един от най-ефективните прибори за откриване на радарно облъчване. АНТИРАДАРЪТ работи в автоматичен режим и не изисква каквито и да е настройки.

Конструкцията на АНТИРАДАРА и употребяваните вносни възли гарантират безотказната работа в продължение на много години.

 

При приближаване на Вашият автомобил към зоната на радарния контрол на скоростта, детектора Ви известява със звуков и светлинен сигнал. Вие можете да намалите скоростта по-рано, преди да стане известна на КАТ.

Докато се приближавате към радара, честотата на звуковия сигнал се увеличава и по ред се запалват червените индикатори. В зоната на пряка видимост, сигналът звучи непрекъснато и светят три червени индикатори. Моделът има два режима на работа: "ГРАД" и "ТРАСЕ".

 

В режим "ГРАД" (свети зелен индикатор "City") приборът обезпечава максимална защита от лъжливи сработвания от многочислени източници на излъчване (TV, телефонни връзки, различни сигнализации и др.) Звуковия сигнал в режим "ГРАД" се появява само с второто ниво на индикация (светят два или три червени индикатори).

 

В режим "ТРАСЕ" детекторът осигурява максимална далечина. Превключването на режима се осъществява с последователно натискане на бутона "City".

 

Технически характеристики

 

Диапазон на работни честоти 10,500 – 10,550

 

Максимална далечина откриваща радара в километри 5,0

Напрежение на захранване 12; +4,0; -1,5

Ток работен мАмпера не повече от 30

Диапазон на работна температура от -20 до + 50

Тежина в грама 120

 

http://www.redline-t...i/saverg215.jpg

 

Пловдив

 

088 333 92 98

 

цена 30 лв.

 

Спешно

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...