Jump to content
BulForum.com

Продавам HDD Western Digital Caviar Black, 640GB, 32MB cache

Recommended Posts

Продавам HDD Western Digital Caviar Black, 640 GB, SATA 3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM

Модел: WD6401AALS

Хард дискът е чисто нов. Не е разпечатан. Има 5 години гаранция (1г. гаранция към UNICOMS)

wdfDesktop_CaviarBlack.jpg

WD6401AALS

Цена: 115лв 105лв

Пращам с Еконт в цялата страна.

При интерес: 0887 214 299

• 3 weeks later...

нещо не мога да разбера за гаранцията, само една година ли е?

Гаранцията е 5г. Ако хард дискът се развали през първата година го пращаш на фирмата от която е закупен - UNICOMS и те го пращат на вносителя. След първата година трябва да го пратиш директно на вносителите за България, които мисля че са Солитрон. Общо взето е все тая. Caviar Black е най-високия клас на WD от 7200-оборотните хард дискове и всички от тази серия са с 60 месеца гаранция.

Гаранцията е 5г. Ако хард дискът се развали през първата година го пращаш на фирмата от която е закупен - UNICOMS и те го пращат на вносителя. След първата година трябва да го пратиш директно на вносителите за България, които мисля че са Солитрон. Общо взето е все тая. Caviar Black е най-високия клас на WD от 7200-оборотните хард дискове и всички от тази серия са с 60 месеца гаранция.

Не знам кой ти го е казал това,но едва ли е така-аз лично като клиент бих се въздържал при такива маневри.Ебати фирмата-да не би тези ЮНИКОМС да се закриват след година?! :laughing: :confused

Така е - производителите предлагат 5 години гаранция и се праща при тях, ако дистрибуторите са ти дали по-малко wink.gif

В случая 1 година наистина е малко, след като задължителното по някакъв закон за потребителите в ЕС е 2 години, но това е друг въпрос...

А последното е следствие на това че масово фирмите (особено търговските) у нас са с "гаражен" размер и занимаването с гаранционни проблеми им влиза вътрешно (най-малкото заради загубеното време)... и също така че "защитата на потребителя" я няма никаква.

Аз да попитам по темата - диска в кой град се намира все пак?

А последното е следствие на това че масово фирмите (особено търговските) у нас са с "гаражен" размер и занимаването с гаранционни проблеми им влиза вътрешно (най-малкото заради загубеното време)... и също така че "защитата на потребителя" я няма никаква.

Аз да попитам по темата - диска в кой град се намира все пак?

Хард дискът е в Пловдив. Пращам в цялата страна с Еконт за сметка на купувача. Гаранцията на хард диска е 60 месеца, ако някой сериозно се интересува мога да му дам серийния номер и сам да се убеди на сайта на Western Digital ;) Не мисля, че има разлика дали ако стане нещо с харда ще се обърнеш към фирмата, от която е купен или директно към фирмата вносител ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...