demony Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Продавам Монитор Samsung 755DFX без пожълтявания и забележки по образа с кашона както е купен.Има фабрична пукнтатина в корпуса около 4см от пренатягане на винтове - цена 25лв Колонки за домашно кино Creative T7900 ползвани рядко като нови без абсолютно никакви забележки , с всичките им книжки стойки кабели найлончета даже е кашона още не съм изхвърлил. ... цена е 155лв ПРОДАДЕНИ Продавам Субуфер за домашно кино Pioneer . Доста обемен и тежък/около 20кг/ с номинална мощност 160W. Има изведени настройки на задният му панел, също в перфектно състояние без никакви забележки, с абсолютно всички книжки найлончета ,на него също все още се пази кашона .Цената му в Авител които са вносител на Pioneer е 350лв. цена е 260лв Продавам вътрешна антена за дигитална цифрова DVB / аналогова телевизия и радио с вграден усилвател Phillips.Нова е в кутията си с книжки кабели планки за монтиране, и захранващ адаптер. Работи с всички телевизори с вграден дигитален тунер. цена е 40лв Продавам покет пс / смартфон QTEK S100 с нов панел, зарядно датакабел но проблем при калибриране на тъчскрина,съответно по скоро за части -50лв /договаряне Продавам дъно /4 ram pc 133,4 pci, agp, USB / + Celeron 520Mhz + 192MB Ram + Ati radeon video + power supply 300W -комплекта за 25лв /ползвано за нас сторидж да стриимва full hd , няма забележки / ПРОДАДЕНО Продавам си звуковата карта която е Creative X-Fi Platinum. Купувана е нова за абсолютно пълен пакет с дистанционно , преден панел, книжки, лепенки , пази се абсолютно всичко към нея и ако се прибере обратно в кутията има вид като от магазина с раликата че съм я разпечатил. Дистанционното е ползвано 1-2 пъти още си е с оригиналните батерии предният панел няма драскотина.Давам я както съм я купил аз , по нищо не се различава от нова такава. Звукът мисля че няма нужда от коментар няма общо с орязаните Xreme Audio варианти. Ето така изглежда комплекта http://www.welli.ch/images/pc/X-Fi_Platinum_b.jpg цена 210лв може и договорка за отделно карта и панела при намерени клиенти и за двете Продавам чисто ново мощно Mini-ITX мултимедиино компютърче /ако се намерят купувачи за основните неща може и на части но САМО в краен случай защото предпочитам да не го разглабям при положение че не е ползвано/ 1. AMD Athlon dual core 4850е /доста рядък процесор/ 2. AKASA Slim AM2 double fan Cooler 3.Albatron Ki690-AM2 Mini ITX ( Socket AM2 ) Eто информация за него http://www.silentpcreview.com/article755-page1.html 4. 1GB DDR2 677Mhz NANYA 5. WiFi wireless Ethernet adapter b/g DLink 6. Mini itx case + 150W power supply 7. HDD Hitachi SATA 80GB Много е малко като размери, почти колкото А4 лист, легнала малка кутия като даже по малка от двд плеър със скрити портове и сд ром. Има вградени -8 канална звукова карта + SPDIF + оптични входове и изходи, -гигабитова лан карта, -USB портове -Firewire портове -VGA DVI, RGB, HDMI изходи. HDMI изхода подържа и цифрово аудио за директна връзка с ресивър Може да си се окомплектова с едно USB pinnacle remote control и си става пълен Wireless FULLHD мултимедиен център управляван дистанционно..../аз сега си ползвам безжичната мишка/ за разлика от предлаганите мултимедийни центрове това си е пълноценен двуядрен компютър..по избор може да се монтира НОРМАЛЕН 3.5” хард диск. SATA или IDE с по голяма големина и CD/DVD rom устройство /може да се монтира лаптопско / цената е 380лв като давам всички кашончета на отделните части.. Кутия за компютър модната с един нормален+ един плексигласов+ един рязан на лазер метален капак към нея.. перфектно състояние ! От вътре е сива на цвят тоест не е от ламаринените боклуци.. има така да се каже модерен дизайн.. цена 40лв Продавам и видеокарта Asus Radeon 1600Pro 512MB PCI-E Работи без забележки! Цената е 50лв Продавам Радиостанция Motorola - нови неразпечатени два броя в комплект Малка изключително удобна и лека радиостанция. Удароустойчива с възможност за носене на карабинер..Има и функция повикване. Обхват 5км. Снимка http://usih.merchantrunglobal.com/ImageHos...;DisplaySize=-1 Спецификации http://www.motorola.com/walkie-talkie/engl...eet_english.pdf КЪМ ТЯХ вървят общо 6 акумулаторни батерии Sanyo Eneloop също Чисто нови http://magazin.photosynthesis.bg/offer/550102020001.html Цена на комплект / 2 радиостанции + 2х3 батерии за тях/ - 95лв IR термометър http://www.mitchellinstrument.com/media/ca...ermometer_1.jpg Термометърът е тип пистолет измерва от -20 + 320 градуса целзии без нужда от допир до измерваното тяло. Удобен за дистанционно измерване на температура . Цена 90лв Бартер попринцип ме интересува така, че очаквам предложения ако представляват интерес за мен е въпрос на договорка! проявявам интерес за видеокарта предпочитанията са към Ati но може и Nvidia, Hard disk 320-500GB SATA . Но предложения приемам и за други неща и продукти! Всичко се намира се в гр. София куриерски услуги за момента нямам намерение да използвам,но ако има сериозен интерес е въпрос на договаряне. Контакт на лс или yvesco@мейл.бг /mail.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
demony Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 По правилата 2лв надолу за цената на Монитор Samsung 755DFX 5лв надолу за цената на Радиостанция Motorola 5лв надолу за цената на вътрешна антена за дигитална цифрова DVB / аналогова телевизия и радио с вграден усилвател Phillips Приемам Всякакви коментари и предложения !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
demony Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 и 10лв надолу за цената на Аудиокартата и 10лв надолу за цената на Суббуфера Link to comment Share on other sites More sharing options...
demony Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Вече компютъра е възможно да се разпродаде на части , ако се намерят нужните купувачи. -5лв от цената на радиостанциите! Може продажба на още по по ниска цена без батериите. Радиостанцииките са идеални за излети в планина ,или примерно ако пътувате колона коли нанякъде. 5км обхват не са малко.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.