George_131 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Купулна камера JMK JK-210: - CCD 1/4" Sharp - 420 TV линии - PAL 500x582 пиксела - 0,1 LUX/F1.2, обхват до 10-15м на тъмно - Захранване 12V DC Компютърна платка за видео наблюдение и запис JMK SK-2000FB: - PCI интерфейс, 4хBNC входа, 50кадъра, софтуер за запис, възможност за наблюдение в реално време(по интернет) и преглед на вече записано видео по Интернет - Изисквания PIII 700Mhz/ 128MB RAM/ 32MB Video Card 10m кабел - аудио+видео+захранване, преходник за BNC(вижда се монтиран на картата): Комплекта е използван около 3-4 месеца, причината за продажба е че магазинът оборудван с него затвори. ЦЕНА на целият комплект 90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncho_b4 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Купулна камера JMK JK-210: - CCD 1/4" Sharp - 420 TV линии - PAL 500x582 пиксела - 0,1 LUX/F1.2, обхват до 10-15м на тъмно - Захранване 12V DC Компютърна платка за видео наблюдение и запис JMK SK-2000FB: - PCI интерфейс, 4хBNC входа, 50кадъра, софтуер за запис, възможност за наблюдение в реално време(по интернет) и преглед на вече записано видео по Интернет - Изисквания PIII 700Mhz/ 128MB RAM/ 32MB Video Card 10m кабел - аудио+видео+захранване, преходник за BNC(вижда се монтиран на картата): Комплекта е използван около 3-4 месеца, причината за продажба е че магазинът оборудван с него затвори. ЦЕНА на целият комплект 90лв. Понеже въпросната платка я имам и е въобще на някаква невъобразима цена във Викиват, и във Квазер-а, помисли за цена която искаш за камерата , долу горе реална да е за употребявана спрямо примерно Конрад-а(цената на платката е все пак 50 лева с 2 години гаранция там).Интересът ми е само към камерата, дано да отговарят данните, както са на табелката, щото за другите камери не важи особено.А и не искам да изказвам всичките си впечатления от въпросната платка, но тя далеч не е на 50 кадъра в секунда, с какъвто и софтуер да се ползва, дори бих определил, че си се прецакал като си си я взел понеже работи по-зле и по-трудно се настройва всичко в софтуера от същия тип платка кепчър само че модел SK2000F.Там просто и софтуера е разработен както трябва, и работи забележително добре за два и половина пъти по-ниската цена на комплекта.... Тук http://www.jmk.com.cn/products_2.asp?ProdId=0062# можете да видите изискванията към компютъра за въпросния кепчър и свойствата, които са били замислени да има, но едва ли някой може да настрои всичко да стане което е описано, че може да прави платката(обърнете внимание, че на вградена видеокарта не работи на локалния монитор към компютъра и също че на Уиндоус Сървър 2003, едва може да се подкара..., под линукс, БСД и Соларис не работи, добре е да се знае.... )...Иначе камерата сигурно е добре направена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Понеже въпросната платка я имам и е въобще на някаква невъобразима цена във Викиват, и във Квазер-а, помисли за цена която искаш за камерата , долу горе реална да е за употребявана спрямо примерно Конрад-а(цената на платката е все пак 50 лева с 2 години гаранция там).Интересът ми е само към камерата, дано да отговарят данните, както са на табелката, щото за другите камери не важи особено.А и не искам да изказвам всичките си впечатления от въпросната платка, но тя далеч не е на 50 кадъра в секунда, с какъвто и софтуер да се ползва, дори бих определил, че си се прецакал като си си я взел понеже работи по-зле и по-трудно се настройва всичко в софтуера от същия тип платка кепчър само че модел SK2000F.Там просто и софтуера е разработен както трябва, и работи забележително добре за два и половина пъти по-ниската цена на комплекта.... Тук http://www.jmk.com.cn/products_2.asp?ProdId=0062# можете да видите изискванията към компютъра за въпросния кепчър и свойствата, които са били замислени да има, но едва ли някой може да настрои всичко да стане което е описано, че може да прави платката(обърнете внимание, че на вградена видеокарта не работи на локалния монитор към компютъра и също че на Уиндоус Сървър 2003, едва може да се подкара..., под линукс, БСД и Соларис не работи, добре е да се знае.... )...Иначе камерата сигурно е добре направена... Цената на картата в Конрад е 60лв., камерата е 80лв. и кабела е 7лв. Сумарно прави 147лв. с оглед на което новата цена на комплекта е 80лв. За сега ще се опитам да продам всичко заедно. Колега незнам какви са ви точно впечатленията, но явно са различни от моите, ползвах картата около 3-4 месеца и нямам никакви оплаквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncho_b4 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Няма да изказвам повече впечатления относно кепчъра, последното ми предложение е 30 лева за камерата, платката и кабела не ме интересуват... Може и да е излишно, но ще споделя че замених един адаптер за безжична мрежа срещу цветна CMOS камера, т.е. вече си имам 3 броя камери и просто може да се сдобия с 4-та, но не ми е проблем засега дали ще я имам. Имам парите които казах, приготвени за твоята камера, повече не давам.... не те изнудвам, само казвам и не за да ъпна темата, а защото интереса ми е в този смисъл, който вече описах... Весел празник на всички.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 Няма да изказвам повече впечатления относно кепчъра, последното ми предложение е 30 лева за камерата, платката и кабела не ме интересуват... Може и да е излишно, но ще споделя че замених един адаптер за безжична мрежа срещу цветна CMOS камера, т.е. вече си имам 3 броя камери и просто може да се сдобия с 4-та, но не ми е проблем засега дали ще я имам. Имам парите които казах, приготвени за твоята камера, повече не давам.... не те изнудвам, само казвам и не за да ъпна темата, а защото интереса ми е в този смисъл, който вече описах... Весел празник на всички.... Весел празник и на теб. Офертата ти ми е прекалено ниска, нямам нужда от пари така, че мога да чакам, ако предложиш по-разумна (за мен) цена може да пишеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.