Jump to content
BulForum.com

Продавам ТВ игра Sega Mega Drive 2

Recommended Posts

Кабел за ТВ,адаптер. Забележки-няма джойстици(продават се за по 3лв на руски пазар) и липсва едно капаче от долу.

Цена-15лв. За сериозни купувачи-добавям 2-3 дискети подарък или коментар по цената ;)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Добре де игрите какви са ?Не си оставил никакьв начин за врьзка с тебе?Имам интерес и кьм конзолата на тази цена

И аз имам, но след като я окомплектоваш, за да не излезе, че буксите за джойстиците са прецакани, и джойстиците от "руския" няма да свършат работа.

skype- x.hardcore_united.x

игрите са : Micro Machines, Spider Man, и една която е само платка- некви моторни лодки които се преследват и гърмят с оръдия.

Играта си бачка,до преди 2 месеца играех,ама се развали джойстика ми и реших да се оттърва от нея. Не знам какво точно трябва да значи да "окомплектовам".

Иначе имам и други дискети които може да добавя към играта,като разбира се вдигна и цената.Който има интерес да се свържи с мен или по скайп или разбира се на ЛС ;)

EDIT :

мога да предложа по отделно следните дискети : The Smurfs, Desert Demolition, The Flintstones,The Lost World,Speedy Gonzales По 5лв за дискета.Всичките за 20лв.

Ето ги и самите игри -

Desert Demolition и Speedy Gonzales-продадени.

Останаха: The Smurfs, The Flintstones,The Lost World(Jurassic Park). Добавям и Spider Man и Micro Machines.

Цена за 1 дискета- 4лв.

всичките 5 за 18лв

• 5 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...