kiro Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 На лице са всички пластмаси,видеокарта.мрежова карта ,процесор ! Vga Gf7300 - 10лв. intel 1.73/2M/533 -15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Интересува ме видео картата, за лаптоп ли е? И на какъв слот е? Може ли снимка? Кога мога даезакупя? Процесоракакъв модел е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Ако XeForce3 се откаже, нареждам се аз за видеокартата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 Интересува ме видео картата, за лаптоп ли е? И на какъв слот е? Може ли снимка? Кога мога даезакупя? Процесоракакъв модел е? Видеокартата е от лаптоп,но първо ми се обадиха на лични,чакам отговор от колегата който се обади първи. Поцесора е Т2250! ето и линка:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27232 Видеокартата я купува nert,който ми се обади първи на лични.! Чакам Xeforce3 da каже дали ще вземе процесора,тъй като има колега от Бургас който иска да го купи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Видеокартата е от лаптоп,но първо ми се обадиха на лични,чакам отговор от колегата който се обади първи. Поцесора е Т2250! ето и линка:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27232 Видеокартата я купува nert,който ми се обади първи на лични.! Чакам Xeforce3 da каже дали ще вземе процесора,тъй като има колега от Бургас който иска да го купи! Да ще взема процесора, кажи кога може да се видим да го взема? Дай телефон за връзка Ако се откажат за видео картата ще е взема също. Поздрави, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Остават за продаване: долен капак,горен капак с тачпад,клавиатура,капак за матрицата с лицевият панел,кабел за матрицата ,инвертор и пантите! топтан цена:99лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 нова цена:90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Добавям адаптера за лаптопа на цена :25лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 тотална цена:100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.