Jump to content
BulForum.com

ПРАДАВАМ: ДЪНО,ПРОЦEСОР И РАМ. (Търг)

Recommended Posts

1.Дъно --- P4N SLI XE http://eu.msi.com/in...o=1&prod_no=263 -има остатъчна гаранция но съм изгубил листа но касовия бон го вардя той-върши същата работа.Дъното е пълен комплект както си го продават в магазините.никога не е клоквано на него,BIOS не е барван.Чисто ново е ползвано е 2 месеца. има гаранция още една година

2.Процесор ---- Intel Pentium D 950 Dual Core Processor http://computers.pri.../m15914515.html .Процесора никога не е клокван.Няма гаранция.Давам го с едно охлаждане изключително тихо,може да се настройват оборотите на вента,има си такова устройство.Перката му е 120мм.Няма гаранция.

3.Рам Памет 2х1гб.667мхз работят на това дъно.имат гаранция.Едната е на кингстон а другата на Xynix. едната плочка рам до 2099 а другата е купувана на 16.03.2009 и има 36 месеца гарация

4.БОХОВО охлаждане за LGA775

5.НЕРАБОТЕЩО или немога да го пусна дъно D945PSN .Ако върши работа на някого

6.Интернет Switch CANYON CNP-D05P

10/100M

5-ports network Switch Canyon CNP-D05p

-5-ports UTP(RJ-45)Switch

-10/100Mbps Fast Ethernet

7.CD устройство SONY CD-R/RW Drive Unit Model No.CRX230E

8.Flopy

Начало на търга-Днес(14.2.2010) 15:25

Край на търга-Сряда(17.2.2010) 20:00

Начална цена на 1-45лв Крайна цена-60лв

Начална цена на 2-60лв Крайна цена-80лв

Начална цена на 3-40лв Крайна цена-60лв

Начална цена на 4-5лв Крайна цена-10лв

Начална цена на 5-5лв Крайна цена-10лв

Начална цена на 6-8лв Крайна цена-15лв

Начална цена на 7-4лв Крайна цена-10лв

Начална цена на 8-2лв Крайна цена-5лв

стъпка от 5 лв. за точки 1, 2 и 3.....и стъпка 1 лев за останалите позиции

Всичко е напълно изправно

Нещата няма да бъдат продадени на началните им цени, а ще бъдат или свалени от продажба или със фиксирани цени след края на търга.

Як "търг" !

... остатъчна гаранция но съм изгубил листа но касовия бон го вардя той-върши същата работа...

И колко време я "върши" тая същата работа: 1 ден, 1 месец, 10 години ???

...Нещата няма да бъдат продадени на началните им цени, а ще бъдат или свалени от продажба или със фиксирани цени след края на търга...

Добре, значи на началната цена + 0.05 лева ще ги продадеш. Т.е. имаш от мен 2.05 лв. за флопито.

Едит:

Официално се отказвам от флопито. Стъпка от 50% си е 1/2 от цената. :)

Тъй като е забравил да даде стъпката за наддаване, ще го направя вместо него, като определям стъпка от 5 лв. за точки 1, 2 и 3.....и стъпка 1 лев за останалите позиции. Стотинковите наддавания не важат - пише си го в правилата!

Съгласен съм с мидех

Як "търг" !

И колко време я "върши" тая същата работа: 1 ден, 1 месец, 10 години ???

Добре, значи на началната цена + 0.05 лева ще ги продадеш. Т.е. имаш от мен 2.05 лв. за флопито.

Едит:

Официално се отказвам от флопито. Стъпка от 50% си е 1/2 от цената. :)

:) Koe e изправно ? Че както изглежда нищо няма гаранция или пък, ако има напиши докога, към кой и приложи копие да видим, че не е ГАРАНЦИЯ-ФРАНЦИЯ. И къде могат да се пробват нещата при положение, че май нямат гаранция ? И откъде всъщност ще дойдат нещата ? От Пловдив ? От страната ? Кой ще поеме куриера, ако не си от Пловдив ?

Човеко вземи малко пооправи тази обява(търг)Тези памети имат ли си производител?с колко остатачна гаранция са и към коя фирма?Процесора също колко остатачна гаранция има и към коя фирма също така разполагаш ли с гаранционна карта на този касов бон невярвам да пише колко осатачна гаранция имат нещата.Просто попълни това инфо в първия пост за да не се налага както аз в случея така и колегите да те питат едни и същи работи.

:) Koe e изправно ? Че както изглежда нищо няма гаранция или пък, ако има напиши докога, към кой и приложи копие да видим, че не е ГАРАНЦИЯ-ФРАНЦИЯ. И къде могат да се пробват нещата при положение, че май нямат гаранция ? И откъде всъщност ще дойдат нещата ? От Пловдив ? От страната ? Кой ще поеме куриера, ако не си от Пловдив ?

Приятел всичко си върви ок,дъното има гаранция още една година,едната плочка рам до 2099 а другата е купувана на 16.03.2009 и има 36 месеца гарация.Намирам се близо до Стара Загора.За един компонент купувача а за 2 или повече може и аз да поема куриера.И като не ти харесва махни се е,но все пак мерси че ми ъпваш темата :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...