x-cooper Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 1.Дъно --- P4N SLI XE http://eu.msi.com/in...o=1&prod_no=263 -има остатъчна гаранция но съм изгубил листа но касовия бон го вардя той-върши същата работа.Дъното е пълен комплект както си го продават в магазините.никога не е клоквано на него,BIOS не е барван.Чисто ново е ползвано е 2 месеца. има гаранция още една година 2.Процесор ---- Intel Pentium D 950 Dual Core Processor http://computers.pri.../m15914515.html .Процесора никога не е клокван.Няма гаранция.Давам го с едно охлаждане изключително тихо,може да се настройват оборотите на вента,има си такова устройство.Перката му е 120мм.Няма гаранция. 3.Рам Памет 2х1гб.667мхз работят на това дъно.имат гаранция.Едната е на кингстон а другата на Xynix. едната плочка рам до 2099 а другата е купувана на 16.03.2009 и има 36 месеца гарация 4.БОХОВО охлаждане за LGA775 5.НЕРАБОТЕЩО или немога да го пусна дъно D945PSN .Ако върши работа на някого 6.Интернет Switch CANYON CNP-D05P 10/100M 5-ports network Switch Canyon CNP-D05p -5-ports UTP(RJ-45)Switch -10/100Mbps Fast Ethernet 7.CD устройство SONY CD-R/RW Drive Unit Model No.CRX230E 8.Flopy Начало на търга-Днес(14.2.2010) 15:25 Край на търга-Сряда(17.2.2010) 20:00 Начална цена на 1-45лв Крайна цена-60лв Начална цена на 2-60лв Крайна цена-80лв Начална цена на 3-40лв Крайна цена-60лв Начална цена на 4-5лв Крайна цена-10лв Начална цена на 5-5лв Крайна цена-10лв Начална цена на 6-8лв Крайна цена-15лв Начална цена на 7-4лв Крайна цена-10лв Начална цена на 8-2лв Крайна цена-5лв стъпка от 5 лв. за точки 1, 2 и 3.....и стъпка 1 лев за останалите позиции Всичко е напълно изправно Нещата няма да бъдат продадени на началните им цени, а ще бъдат или свалени от продажба или със фиксирани цени след края на търга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Як "търг" ! ... остатъчна гаранция но съм изгубил листа но касовия бон го вардя той-върши същата работа... И колко време я "върши" тая същата работа: 1 ден, 1 месец, 10 години ??? ...Нещата няма да бъдат продадени на началните им цени, а ще бъдат или свалени от продажба или със фиксирани цени след края на търга... Добре, значи на началната цена + 0.05 лева ще ги продадеш. Т.е. имаш от мен 2.05 лв. за флопито. Едит: Официално се отказвам от флопито. Стъпка от 50% си е 1/2 от цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Тъй като е забравил да даде стъпката за наддаване, ще го направя вместо него, като определям стъпка от 5 лв. за точки 1, 2 и 3.....и стъпка 1 лев за останалите позиции. Стотинковите наддавания не важат - пише си го в правилата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-cooper Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Съгласен съм с мидех Як "търг" ! И колко време я "върши" тая същата работа: 1 ден, 1 месец, 10 години ??? Добре, значи на началната цена + 0.05 лева ще ги продадеш. Т.е. имаш от мен 2.05 лв. за флопито. Едит: Официално се отказвам от флопито. Стъпка от 50% си е 1/2 от цената. Всичко е напълно изправно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Всичко е напълно изправно Koe e изправно ? Че както изглежда нищо няма гаранция или пък, ако има напиши докога, към кой и приложи копие да видим, че не е ГАРАНЦИЯ-ФРАНЦИЯ. И къде могат да се пробват нещата при положение, че май нямат гаранция ? И откъде всъщност ще дойдат нещата ? От Пловдив ? От страната ? Кой ще поеме куриера, ако не си от Пловдив ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Човеко вземи малко пооправи тази обява(търг)Тези памети имат ли си производител?с колко остатачна гаранция са и към коя фирма?Процесора също колко остатачна гаранция има и към коя фирма също така разполагаш ли с гаранционна карта на този касов бон невярвам да пише колко осатачна гаранция имат нещата.Просто попълни това инфо в първия пост за да не се налага както аз в случея така и колегите да те питат едни и същи работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-cooper Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Koe e изправно ? Че както изглежда нищо няма гаранция или пък, ако има напиши докога, към кой и приложи копие да видим, че не е ГАРАНЦИЯ-ФРАНЦИЯ. И къде могат да се пробват нещата при положение, че май нямат гаранция ? И откъде всъщност ще дойдат нещата ? От Пловдив ? От страната ? Кой ще поеме куриера, ако не си от Пловдив ? Приятел всичко си върви ок,дъното има гаранция още една година,едната плочка рам до 2099 а другата е купувана на 16.03.2009 и има 36 месеца гарация.Намирам се близо до Стара Загора.За един компонент купувача а за 2 или повече може и аз да поема куриера.И като не ти харесва махни се е,но все пак мерси че ми ъпваш темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.