Jump to content
BulForum.com

Продавам Toshiba Satellite L40 на части!

Recommended Posts

Батерия(докато работеше издържаше 1 час и половина и нагоре, според работата) - 50 45 4015 лв

Процесор - Т2130 1.87 - 65 60 55 5040 25 лв

WIFI 25 22 20 10 лв.

Телефон : 0889 98 35 12

Колеги, това е което остана от лаптопа - Wifi-то, процесора и батерията...батерията вече не се знае какво и е състоянието, защото не е зареждана от както е разглобен лаптопа.

Пускам цена за тези трите неща общо 40 кинта.

можеш ли да ми дадеш повече инфо за матрицата?

това е добре, тъй като на мен ми трябв за тошиба л305, а като гледам данните би трябвало да стане, до няколко дни ще ти дам отговор дали ще я взема

това е добре, тъй като на мен ми трябв за тошиба л305, а като гледам данните би трябвало да стане, до няколко дни ще ти дам отговор дали ще я взема

Добре ще чакам отговор, до тогава да го водя ли запазен ?

Сори за късния отговор, но нямах достъп до интернет, значи няма сега как да го запазя или да го взема, тъй като лаптопа със счупения дисплей не е в БГ и чак април ще е тук, тъй че не го запазвай, като пристигне лаптопа аз ще ти пиша ако не си го продал още или ще си пусня обява че търся

успех с продажбите

отговорих ти на лично :) също така поправих в 1-вия пост. Става въпрос за 2 плочки по 1 GB рам :)

Също така цената на харда пада на 40 кинта

отговорих ти на лично :) също така поправих в 1-вия пост. Става въпрос за 2 плочки по 1 GB рам :)

Също така цената на харда пада на 40 кинта

Пич, ако в общия случай не си надвишил с много 5-те години на живот на харда, последния няма лоши сектори, мога да дам 30 лева за него, просто се чудя за моята Тошиба нещо да й измисля или да я продавам цялата, ама за последното не съм решил на 100 % още... За връзка с мен скайп със същото потребителско име като тук и мейл в абв.бг пак така. Може и да пиша телефона си ама на лично ако другите начини не те устройват....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...