Jump to content
BulForum.com

Съвет за добър компютърен сервиз.


ganef

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

 

Решил съм да сменя пастата на охлаждането на процесора и да продухам вентилаторите на лаптопа си, защото явно са се струпали разни боклуци вътре и това води до неособено ефективно охлаждане. А и ми тротва често и ме дразни малко. Разгледах сервизните ръководства и намерих точно каквото ми трябва, но за да го направя буквално трябва да разглобя компютъра на съставни части и не искам да се наемам. Най-много ме притеснява свалянето на матрицата и всичките малки кабелчета, които после трябва да си идат на мястото - клавиатура, тракпад, захранване, дисплей, влан антени и т.н.

 

Бих се радвал, ако ми посочите сервиз, в който да съм сигурен, че мога да го дам и ще ми го върнат 1)чист, 2)със подменена термопаста и най-важното 3)без последващи проблеми от отварянето. Имам опит с компютърни сервизи и знам, че повечето хора не знаят какво правят там, така че..

 

Ако някой има предложение, ще се радвам да го чуя. Също така бих оценил и информация за цената на тази евентуална манипулация.

 

Благодаря ви предварително :)

Link to comment
Share on other sites

Имам опит с компютърни сервизи и знам, че повечето хора не знаят какво правят там, така че..

 

Именно по тази причина почти никой от пишещите тук не ползва сервизи и много хора предпочитат сами да си сглобяват и поддържат компютрите. Това, че в сервизите работят малоумници е нормално - кой грамотен и способен човек ще работи за 350-400лв...

Особено за паста предпочитам сам да си я слагам, че не веднъж съм виждал една тубичка изцвъркана на процесора lol.gif

Link to comment
Share on other sites

Мда, май така ще стане накрая... Ама много ми се искаше, ако се прецака нещо, да има на кого да си го изкарам :)

Link to comment
Share on other sites

Да,но аз лично лаптоп не бих се наел да отварям.Имам приятел,който работи в Мост и мога да гарантирам,че всички там знаят много добре за какво става въпрос.Не знам само колко ще струва операцията.Мисля че само почистване е към 30 40 лв.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...