dra6ko Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Продавам 2 броя твьрди дискове: Western Digital Raptor WD740GD http://www.wdc.com/e...2879-001069.pdf Перфектно сьстояние,работят безпроблем Цена:60лв за 1бр От Варна сьм,работя с куриери ЛС [email protected] ICQ 244 845 386 0887794263 Модератор: За да не четат хората целия pdf, добре е да се спомене, че дискът е доста бърз, интерфейсът е SATA, а големината - 74 Gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 гаранция имат ли ? имаш ли човек в Пловдив, че да се пробват дисковете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Бих ги взел и 2та при това за 75лв всеки ако мога да ги пробвам само че ме съмнява куриера дори с опция "отвори преди да платиш" да може да ме изчака 30-40 мин докато минат тестовете за кофти сектори. Ако имаш път насам пиши ми ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 продадени са в друго форум. видях го. и доста некоректно да вдигаш цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 и доста некоректно да вдигаш цената. Не е некоректно защото поставям свои условия които ако удовлетворяват продавача ще получи повече пари но за сметка на някакво усилие от негова страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.