dvdrw Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Привет на всички, продавам следния лаптоп: Dell Inspiron 1501. Характеристики: CPU: AMD Turion X2 TL-56, RAM: 1GB + 512MB DDR2/667 HDD: 120 GB Sata ODD: DVDRW Dual Layer LCD: 15.4" WXGA 1280*800 Other: WiFi 54Mb 802.11 b/g, Card Reader Video: Radeon X 1100 onboard. Работи добре, няма остатъчна гаранция. Запазен, с нормалните следи от употреба (почти 3 години). Цена: 400 лева. Снимки: Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 Нова цена: 380 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Привет на всички, малко да ъпдейтнем темата. Добавени са още снимки на лаптопа. Тъй като си мислех, че лаптопа има проблем, временно не се продаваше. Добре, че беше един колега от Бургас (batgoshobs), който да ми обясни и помогне в случая (Dell си препрограмират матриците, в противен случай не можете да си увеличавате/намаляте яркостта на дисплея). Матрицата му е малко кофти, но си работи. Вече всичко е наред. Лаптопа е с нов адаптер и нова записвачка. Работи си чудесно. През времето, през което не се продаваше, си го ползвах на външен монитор. По корпуса и клавиатурата няма изтъркано или захабено (ползвам външна клавиатура и мишка, лаптопските не са ми удобни). На снимките се вижда състоянието на лаптопа. Огледи за Пловдив всеки ден, за страната куриер Еконт с опция да го пробвате преди да платите. Нова цена: 310 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Лаптопа е запазен за колега от Благоевград. Искам да го помоля, ако чете темата, да ми звънне, тъй като си флашнах телефона снощи и смс-а с адреса за пращане отиде по дяволите... 0878448893 Приятен уикенд на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laptopfen Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Лаптопа е запазен за колега от Благоевград. Искам да го помоля, ако чете темата, да ми звънне, тъй като си флашнах телефона снощи и смс-а с адреса за пращане отиде по дяволите... 0878448893 Приятен уикенд на всички. Само гледай да не е този мошеник, че ще си имаш главоболия после: http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=7358&st=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Привет, като гледам темата и никовете, които си дал, не фигурира там. Благодаря все пак за предупреждението, полезно е за всички потребители. Приятен уикенд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukega Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 aktualna li e obiavata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 10, 2010 Author Share Posted June 10, 2010 Не, извинявам се, забравил съм да пиша. Лаптопа е продаден, темата е за ключ. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.