Jump to content
BulForum.com

Разпродажба по 2.35 лв.

Recommended Posts

Отново разчиствам, и не ми се хвърлят неща, които могат да свършат работа на някой.

Та ето какво има:

1. Комплект дъно AsRock K7VMZ + процесор Атлон 800 + една плочка СД-РАМ (прилича на 64МВ). Дъното няма видими дефекти (вкл. няма подути кондензатори). Нямам никаква представа дали и кое работи, дъното беше изоставено от един наемател, когато напусна. ЕДИТ: Взето от goroM. Май не трябваше да му го давам, защото не донесе кола, а пари, ама айде :D :D :D

2. Клавиатура за лаптоп Асер, модел K052030A1, rev A1 U1 P/N 90.4C507.010 . От стария лаптоп на сестра ми, не работеха някакви клавиши (нямам спомен кои, бяха 5-6 бр.). Тя си поръча нова от Е-Бей, така че ако на някой му трябва за клавишче или нещо друго...

3. Батерия за лаптоп Bp-LYN(4000) P/N 442677000013. Купих лаптоп с тази батерия, която се разпознаваше, но показваше 0% и не зареждаше. Купих си друга от Е-Бей, и тази е излишна.ЕДИТ: Взета от guro7 (уговорена на ЛС преди Ivancho).

Ако се чудите какви е тая цена 2.35 лв в заглавието - цената за всяка позиция е: бартер за бутилка Кока-Кола ЛАЙТ 2.5л. (средна цена в магазина 2.35 лв), пари не се приемат :D. Разбираемо е, че за тези части не поемам никаква гаранция. Другата неделя (24.01.) моля затврете темата, независимо дали нещата са продадени, или не.

Позиция 1 е взета от goroM,

позиция 3 е взета от guro7 (Ivancho, съжалявам, беше уговорена на ЛС преди твоя пост)

за позиция 2 имам запитване на ЛС от Nikitoo, ако потвърди, ще пиша в темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...