Jump to content
BulForum.com

davam zdrav gsm

Recommended Posts

t290 dori i perfekten pak ne struva kolkoto k300 takache neme ostroiva

Ми напиши какво те устройва вее .... да гадаем ли ?!?

Една свясна тема нямаш тцтцтц ...само малоумни ъпове в твойте теми който за съжаление избутват тези на колегите пффф .... аман!

nemi trqbvat tezi telefoni tarsq telefoni pone sled 2004-2005 nai mn me ostroiva k750/w800

Ми напиши какво те устройва вее .... да гадаем ли ?!?

Една свясна тема нямаш тцтцтц ...само малоумни ъпове в твойте теми който за съжаление избутват тези на колегите пффф .... аман!

kolega ako ti pusnish mercedes 124 zdrava samo za boq za razvalena druga kola sha se saglasish li na trabanche ne estestveno qvno trqbva ot absoliutno normalno doseshtane che ne tarsq telefoni koito cenata na novi ne dostigat tazi na sastoqnieto na moq kakto i takiva koito daje i da hvarlq 50 leva za remont nemoga da im vzema poveche ot tova koeto sam investiral.

zashto ne dadesh nqkoi link kam maluumnite mi temi .

nemi trqbvat tezi telefoni tarsq telefoni pone sled 2004-2005 nai mn me ostroiva k750/w800

kolega ako ti pusnish mercedes 124 zdrava samo za boq za razvalena druga kola sha se saglasish li na trabanche ne estestveno qvno trqbva ot absoliutno normalno doseshtane che ne tarsq telefoni koito cenata na novi ne dostigat tazi na sastoqnieto na moq kakto i takiva koito daje i da hvarlq 50 leva za remont nemoga da im vzema poveche ot tova koeto sam investiral.

zashto ne dadesh nqkoi link kam maluumnite mi temi .

Ааа да премисляме кое е ще е изгодно за теб преди да предлагаме така ли? :confused

Къв линк да ти давам те всички са ти малоумни ?! :wacko:

Добре че ти е първа темата да се позабавляваме с тебе ! :laughing:

Ааа да премисляме кое е ще е изгодно за теб преди да предлагаме така ли? :confused

Къв линк да ти давам те всички са ти малоумни ?! :wacko:

Добре че ти е първа темата да се позабавляваме с тебе ! :laughing:

kolega qvno ot vchera nesi poistreznql ili ot sutreshnoto praznichno nastroenie ta qvno ti ne obmislqsh che tova koeto govorish e absurdno.

ot obshta koltura qvno trqbva da znaish che na neshto koeto cenata mu e po niska ot neshto koeto i v okaeno sastoqnie q nadhvarlq nqma smisal da go predlagash ta qvno nqmam i maluumna tema a prosto se chudish koi prast na koi klavish da pomasajirash.ta spiram spora s tebe poneje e bezsmislen ta nali ti kazvam ako mi e maluumna ochakvam nqkoi da mi dade 124 mercedes az sha si go preboqdisam pa imam edno trabanche taka neispolzvano ama ot kade li sha se dosetq che nego ostroiva :D :D :D

veseli praznici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...