petyr hvorev Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 davam SE k300 raboti si normalno panelcheto e dosta ujuleno emi tova e davam go za razvalen gsm nqkoi ako ima da predlaga davam nqkva cena ot 20 leva. nemi trqbvat gsm-i sas stchupeni display. vesela koleda na vsichki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpu3a Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Se T290i само се включва, светва екрана и ... край не знам какво му има. предпазното стъкло го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 Se T290i само се включва, светва екрана и ... край не знам какво му има. предпазното стъкло го няма t290 dori i perfekten pak ne struva kolkoto k300 takache neme ostroiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Два броя развалени 8850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 t290 dori i perfekten pak ne struva kolkoto k300 takache neme ostroiva Ми напиши какво те устройва вее .... да гадаем ли ?!? Една свясна тема нямаш тцтцтц ...само малоумни ъпове в твойте теми който за съжаление избутват тези на колегите пффф .... аман! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 nemi trqbvat tezi telefoni tarsq telefoni pone sled 2004-2005 nai mn me ostroiva k750/w800 Ми напиши какво те устройва вее .... да гадаем ли ?!?Една свясна тема нямаш тцтцтц ...само малоумни ъпове в твойте теми който за съжаление избутват тези на колегите пффф .... аман! kolega ako ti pusnish mercedes 124 zdrava samo za boq za razvalena druga kola sha se saglasish li na trabanche ne estestveno qvno trqbva ot absoliutno normalno doseshtane che ne tarsq telefoni koito cenata na novi ne dostigat tazi na sastoqnieto na moq kakto i takiva koito daje i da hvarlq 50 leva za remont nemoga da im vzema poveche ot tova koeto sam investiral. zashto ne dadesh nqkoi link kam maluumnite mi temi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 nemi trqbvat tezi telefoni tarsq telefoni pone sled 2004-2005 nai mn me ostroiva k750/w800 Имам два панела за W800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 nemi trqbvat tezi telefoni tarsq telefoni pone sled 2004-2005 nai mn me ostroiva k750/w800 kolega ako ti pusnish mercedes 124 zdrava samo za boq za razvalena druga kola sha se saglasish li na trabanche ne estestveno qvno trqbva ot absoliutno normalno doseshtane che ne tarsq telefoni koito cenata na novi ne dostigat tazi na sastoqnieto na moq kakto i takiva koito daje i da hvarlq 50 leva za remont nemoga da im vzema poveche ot tova koeto sam investiral. zashto ne dadesh nqkoi link kam maluumnite mi temi . Ааа да премисляме кое е ще е изгодно за теб преди да предлагаме така ли? Къв линк да ти давам те всички са ти малоумни ?! Добре че ти е първа темата да се позабавляваме с тебе ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 Ааа да премисляме кое е ще е изгодно за теб преди да предлагаме така ли? Къв линк да ти давам те всички са ти малоумни ?! Добре че ти е първа темата да се позабавляваме с тебе ! kolega qvno ot vchera nesi poistreznql ili ot sutreshnoto praznichno nastroenie ta qvno ti ne obmislqsh che tova koeto govorish e absurdno. ot obshta koltura qvno trqbva da znaish che na neshto koeto cenata mu e po niska ot neshto koeto i v okaeno sastoqnie q nadhvarlq nqma smisal da go predlagash ta qvno nqmam i maluumna tema a prosto se chudish koi prast na koi klavish da pomasajirash.ta spiram spora s tebe poneje e bezsmislen ta nali ti kazvam ako mi e maluumna ochakvam nqkoi da mi dade 124 mercedes az sha si go preboqdisam pa imam edno trabanche taka neispolzvano ama ot kade li sha se dosetq che nego ostroiva :D veseli praznici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.