Jump to content
BulForum.com

Продавам Винетка 2009

Recommended Posts

Продавам винетен стикер за 2009 валиден до края на януари 2010 цена 20 лв.

Хахахаах, бати галоша - ми да беше изчакал 30 декември, и тогава да тръгнеш да си я продаваш, да изкяриш, за протокола и да не ми е спам мнението давам 1 лев.

Хахахаах, бати галоша - ми да беше изчакал 30 декември, и тогава да тръгнеш да си я продаваш, да изкяриш, за протокола и да не ми е спам мнението давам 1 лев.

Протоколен кестен винетката важи още 40 дена и е 3-та която продавам за 3 дена обява а ти като нияма кво да завлечеш тоя лев си го пъхни в задната касичка

kva e taq vinetka do 31 qnuari te veche sa do 31 dekemvri. ti li gi pechatash? ako naistina e do 31 qnuari imam interes.

Има министерско постановление с което винетките от 2009 години важат до края на януари

Има министерско постановление с което винетките от 2009 години важат до края на януари

А това постановление можеш ли да го обясниш на Полицая дето те е спрял ... нема нужда колега запази си я за спомен тая винетка от 2009

Иначе наистина важи со края на януари 2010г.

Малко не сте прочели "Има министерско постановление с което винетките от 2010 години важат до края на януари " а тези от 2009г. си важат до 31 декември.

В грешка си колега: ПРЕХОДНИ И ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ § 7. тук.

Абе, кой ви купува тези винетки?! Много са ми интересни тези обяви. Аз карам колите си без винетки. Важно, е да спазваш правилата при карането, за да не бъдеш спрян от куките.

ВИНЕТКИТЕ ВАЖАТ ДО 31.01.2010 какво толкова коментирате ?!?

Човека си е пуснал обява като не ви харесва репортнете го а не се изказвайте неподготвени ! ! ! ! ! ! ! ! :wacko: :angry1

Guest Rumbata
Абе, кой ви купува тези винетки?! Много са ми интересни тези обяви. Аз карам колите си без винетки. Важно, е да спазваш правилата при карането, за да не бъдеш спрян от куките.

:lol: А аз карам крадени коли без гр. отговорност, преглед, данък... но спазвам правилата за да не ме спират куките!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...