Jump to content
BulForum.com

Продавам енергоспестяващи крушки,на супер цени

Recommended Posts

Продавам оригинални енергоспестяващи крушки Philips.За които не са запознати става въпрос ето за това:

http://img109.images...i/philips1.jpg/

Крушките са чисто нови,в опаковките си.В наличност (след 2 дни) ще имам 14W(75W),и 18W(100W),а след около 1седмица и 11W(60W).Ето и цените:

8W(40W) = 2,6лв. - за момента няма от тях

11W(60W) = 3лв.

14W(75W) = 3лв.

18W(100W) = 4лв.

Ако има желаещи приемам заявки на ЛС за количеството.За хора извън Пловдив мога да осигуря БЕЗПЛАТНА доставка до някои градове,например - София,Варна,Бургас,Стара Загора,Хасково,Ямбол,Враца и др.Можете да ме търсите и на скайп: AcMilanFen.Телефон за връзка:

0887 31 61 03

У нас имам поставени 5 бройки,и като гледам са същите като на линка който съм дал,та затова си мисля,че са 2700K,там поне така пише.Но за 100% точен отговор малко по-късно ще направя корекция в главната тема с информацията.

Продавам оригинални енергоспестяващи крушки Philips.За които не са запознати става въпрос ето за това:

На линка пише "10 години гаранция".... Тези имат ли? Кой евентуално я носи? С какъв документ ще се удостоверява датата на покупка?

Знам че разликата е сериозна в цените с тези от магазина, но все пак ;)

Да,разликата не е никак малка.Гаранцията обикновено е включена в цената на всеки продукт,нали така.Гаранция не мога да дам,мога да предоставя възможност да се пробват,при желание.Всеки сам за себе си решава дали да купи. :)

Тая врътка с енергоспестяващите филипс ще стане по масова от "Марковите парфюми" сигурно виждам 20та обява из форумите....

Я някой да хвърли светлина по въпроса.... някви ментаци ли са тва или ? :blink:

230-240V

50-60Hz

Съвсем не мисля,че са ментаци.Иначе китайски ментаци се продавам и за по 1.99лв. нови в Баумакс мисля,че ги мярнах.

За нищо не стават тези Филипс. Пълни боклуци са. Нитоса енерго нито са спестяващи. Пояснявам: Преди година купих 3 броя такива от магазин Лекси на доста солена цена - нали са енергоспестяващи, за 8 години ще си избият парите. Да Да ама НЕ. До сега изгоряха 2, остана само едната да свети. Шибаните крушки с нажежаема жичка карат повече, струват по-малко и не замърсяват природата с ЖИВАК и други ЕКО гадости

Не купувайте КИТАЙСКИ ФИЛИПС НИКОГА - или са бракувани и са изкупени от нашите търгаши или са си боклуци по рождение.

Имам и една Тунгстън, купена преди 5-6г от МрБриколаж още си свети без проблеми, ама е бяла.

Единствения плюс на ФИЛИПС е, че бързо палят и достигат максимална яркост и светлината им е много приятна.

Преценете сами дали да купувате.

Аз лично за тази цена бих рискувал с 2-3 бройки, може и читави да излязат, особено ако са внесени от вън(Англия примерно)

Надявам се да не се третира това мнение като спам.

230-240V

50-60Hz

Съвсем не мисля,че са ментаци.Иначе китайски ментаци се продавам и за по 1.99лв. нови в Баумакс мисля,че ги мярнах.

На тези какво пише ? къде са произведени ?

1.Крушките които ти си взел има дават 8г. живот,или поне така пише,а тези които аз предлагам са с 10г. така пише на кутийката!

2.Кой ти каза,че са китайски Philips,без да си видял какво пише?!

3.Внесени са от Англия!

Ако това задоволява любопитството ти,и ще намали предубедеността ти!И ще помоля да си редактираш поста,защото тези крушки които ти си купил,и тези които аз предлагам са различни,най-малкото заради живота който им дават,както казах вече!

Guest Rumbata

Че са менте, менте са, но са добро менте:)

От 4 мес. ги продавам в магазина си и досега оплаквания нямам.

Лятото някой вкара 2-3 тира и заля пазара. Навсякъде по търговиите ги има на същите цени 3-3.50лв.....и не само в Пловдив.

Така че купувайте смело - заслужава си:)

1.Крушките които ти си взел има дават 8г. живот,или поне така пише,а тези които аз предлагам са с 10г. така пише на кутийката!

2.Кой ти каза,че са китайски Philips,без да си видял какво пише?!

3.Внесени са от Англия!

Ако това задоволява любопитството ти,и ще намали предубедеността ти!И ще помоля да си редактираш поста,защото тези крушки които ти си купил,и тези които аз предлагам са различни,най-малкото заради живота който им дават,както казах вече!

На снимката, която си дал пише "Made in P.R.C.", което означава People's Republic of China...

На снимката, която си дал пише "Made in P.R.C.", което означава People's Republic of China...

Добре,дори и така да е..По тази логика всякаква електроника ли не трябва да купуваме..Мисля,че добре сте наясно големите компании къде си изграждат заводите и къде им е позиционирано производството.

ОК, не се засягай де. Тази снимка която си сложил на крушките които продаваш ли е? Имам интерес и искам да купя няколко.

Аз също искам да се извиня на FENA, ако се е почуствал засегнат. Мисля че е редно да сме коректни и не искам да вярвам, че всеки тук се мъчи да прецака останалите. Вярвам, че не е така. Именно затова попитах за гаранция и за документи - всеки има право да знае какво купува.

Явно проблемът с тези крушки е сериозен, защото дори в Онлайн магазините са на тези цени (че дават и отстъпки). Линка, който намерих е даден от FENA по-горе със снимката, просто си поиграх да го разгледам.

Разпродажба на Крушки

Цената си заслужава, 2 месеца да изкара и вече се е изплатила. Нищо лошо за китайските ментета, ама тва 10г гаранция си е чиста лъжа.

проблемът с тези крушки е волтажа, тук е 220 и им идва малко къс

в UK цената им надребно е 1 паунд, правят разпродажби за да освободят място за по новите генерации и LED

а за енергоспестяването тези ватове които ги дават са това което яде балона но без електрониката

Добре,дори и така да е..По тази логика всякаква електроника ли не трябва да купуваме..Мисля,че добре сте наясно големите компании къде си изграждат заводите и къде им е позиционирано производството.

Прав си, заводите им са в Китай, ама имат едно нещо наречено система за качествен контрол с доста строги изисквания, което не мине през нея отива за унищожение. Ама и китайците са бедни като нас и продават предназначените за унищожение стоки на наши търгаши, които не се интересува от качество, а само от цена. Същото става и тук с производството на обувки примерно Мендл може да се купят за 120лв само в БГ (с леки забележки, които обикновен копувач не забелязва) или ски обувки - вместо да се трошат и претопяват се продават....има много примери.

Добре,както каза Alamo взел е крушки от магазина и са се оказали боклуци,но с тази разлика,че е платил цена минимум двойно по-висока от тази която съм обявил аз!И ще помоля вече който е заинтересован и реши да купува да каже.Мисля,че всеки носи глава на раменете си и сам може да решава и избира.

аз преди два месеца си взех "енергоспестяващи" крушки Филипс неот фена от друг колега от форума уж не са китайски пише белгия или финландия или нещо такова , но това няма значение замених около 6 5 броя 40 и 60 ватови с 14 вата сметката за тока не ми е спаднала осезаемо но пък поне се надявам живота им да е по дълъг инче светлината е прията не трепти не е гадна бяла свети си почти като старите крушки пък и за 3 кинта кво му плашате аз мисля че не е лоша ивестиция дори и идеята за закупуването да е да кажем че "вкъщи съм с енергоспестяващи крушки станах и аз европеец". Че няма няма зарди едни крушки , но все пак...

сметката за тока не ми е спаднала осезаемо

Ти какво очакваш - другите консуматори дърпат в пъти колкото лампите с жичка и цялата тази работа с енергосп. лампи е замазване на очите на хората, че се прави нещо за екологията, а че съдържат електроника, живак и тн никой не казва.

Същото е "забраната" на 100W - ми ако няма 100W ше сложа 2х60 и става по-зле даже.

Аз имам няколко Osram от 2-3 години (когато бяха по 18лв) и съм доволен, но загряват бавно, тези също мисля не са зле, а за толкова по магазините има само супер ментета.

Защо се оплаквате не знам, за 3лв каквото и да е.

Ще взема 3-4 другата седмица да ги пробвам, ще ти пиша на лични направо.

но това няма значение замених около 6 5 броя 40 и 60 ватови с 14 вата сметката за тока не ми е спаднала осезаемо

нормално не можете да очаквате от 10тина крушки сметката ви за ток да падне.....

Иначе незнам колко са хубави тия крушки но аз в нас съм с VITOONE от може би вече 3 години , имат гаранция от 5 до 8 години и просто като ви изгори отивате и си я сменяте. Цените обаче са доста по-високи.

Крушките са супер. Преди известно време купих доста от тях от друг колега във форума. А затова, къде са произведени, според мен нямя никакво значение. Всички фирми търсят евтината работна ръка и едни открито си признават къде е произведен даден продукт, а други - не. Откъде сте сигурни, че и "марковите" дрешки не са ушити в някой български или китайски гараж?

Здр.

Интересуваме колко ще струва доставката на 20бр. 60 вата и 20бр. 100 вата крушки Филипс до София с наложен платеж по Еконт. И правилно ли съм прочела във вашият онлайн магазин http://www.krushki.com/zen/index.php?main_...;products_id=14, че независимо от количеството и стойността на стоките доставката е 5лв. И ако е така има ли значение къде ще ги поръчам тук или през онлайн магазина.

Благодаря

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...