Jump to content
BulForum.com

Продавам мебели втора ръка ...

Recommended Posts

Здравейте продавам мебели втора ръка,мебелите са запазени става въпрос за:

1. Холова гарнитура 1 голям диван с 3 места за сядане+2 кресла +2 таборетки (холовата гарнитура за момента е запазена!!!) Цена 150лева за цялата. ПРОДАДЕНА!

2. Два трикрилни гардероба.Цена 35 лева 1 бр. (1бр запазен)

3. 4-ри нощни шкафчета. Цена 15 лева 1бр. (1бр. запазено)

4. 2 тоалетки. Цена 15 лв 1 бр.

5. 1 газова печка с газовата бутилка минала е преглед преди една година работи идеално. Цена 40 лева всичко. ПРОДАДЕНА!

6. Колело Балканче Уйкенд трябва да се завари горната част на седалката,няма счупени спици контрата работи идеално има си и предна спирачка гумите не са износени.Цена 30 лева.

7. Хладилник Сименс хладилника е с фризер с 1 двигател е,работещ.Цена 40 лева.

8. Печка Раховец,плюс желязен бял шкаф към нея,работеща без проблеми.40 лева.

9. Малка пералня Фея-2,работеща без проблеми.40 лева.

10. Бойлер Теси на 5 години в идеално състояние(трябва да се разкачи в момента се използва!!!) Цена 40 лева.

11. 2 монитора,който са по скоро за части единият е 21 инчов Фуджитсо Сименс с изгорял кинескоп другият е Компак 17 инча работещ (задоволително ;):D) Подарък. Работещият монитор изчезна :) !

12. Спалня плюс матрак.Цена 40 лева.

13.Шкаф за обувки.Цена 25 лева.

14 .Видео Панасоник .Цена 30 лева (EDIT)

За момента това е всичко ако има нови промени ще редактирам обявата цените подлежат на коментар,при евентуален интерес нещата могат да се видят на Източен 22(срещу главният вход на Каменица/Деком/Рест.Класик) за връзка тука на ЛС,на скайп: naturalecstasy ,или на телефони:0898 740 600 / 0882 666 021.Снимки: http://petercholakov.snimka.bg/business/me...i-neshta.453315

Най-важното обявата важи до следващата неделя 20.12.2009г. Като печката Раховец,хладилника,спалнята и бойлера може да се вземат следващата събота и неделя!!!

Най добре щракни няколко снимки на нещата.

Имам интерес към дивана и едната тоалетка.

Аз имам интерес към 1 или 2 кресла, но няма да стане без да сложиш снимки - все пак човек да се ориентира предварително за какво става въпрос

Имам интерес към касата на спалнята ... Матрака не ме интересува .... Дай ми РАЗМЕРИ , разумна цена (ако трябва включи и матрака дори и да не ми трябва) , и СНИМКИ да видя поне за какво става въпрос ... външен вид това онова :)

ЕДИТ: ОБЯВАТА ти е била премахната , защото нямаш цени към сътоветните неща , които продаваш ... Цените са задължителни в този форум и ако сложиш снимки няма да е зле.Снимки много лесно можеш да качиш в Snimka.bg и просто да дадеш линк.

Проявявам интерес към холовата гарнитура ( разтегателният диван) с креслата , спалнята , разглобяемата масичка , 2 от нощните шкафчета и евентуално скрина и единият гардероб, и една от тоалетките. Абсолютно сериозно .

ЕДИТ : Ако се откаже купувача от холовата гарнитурка - взимам я , както и един от трикрилните гардероби ! За някаква масичка беше писал , ако дадеш снимки за нея : може да се вземе и тя.

Холовата гарнитура е продадена отпада от обявата,както и газовата печка и единият монитор,едно нощно шкафче и един гардероб са запазени,но има още ;):)

Като номер 14 добавям и едно видео панасоник плюс видео касети към него подарък :) за сега нямам снимки...

? leva?

Продадени: холовата гарнитура,1-ното нощно шкафче,1-ният гардероб,газовата печка.

Всичко останало минус 5 лева от цената :)

Обявата вече важи до 29 декември! ;)

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...