Jump to content
BulForum.com

Продавам асинхронен двигател

Recommended Posts

Електродвигателя е трифазен с мощност 1.5 киловата и е съветско производство.

Оборотите са 1400 има здрава клемна кутия с изведени всички краища на намотките и без проблем може да се пуска на 220 триъгълник или 380 в звезда.Единствения проблем е че нямам трифазен ток и за да го пробваме как работи/на което аз държа/ ако някой дойде да го види съм го пригодил да се запуска монофазно с кондензатор и обикновен щепсел,които ще демонтирам при продажбата.Или иначе казано продавам двигателя без кабел и трифазен щепсел,но може да се пробва монофазно или ако купувача има трифазен ток съм съгласен да го пробваме и трифазно у тях-просто двигателчето няма грижи и е пушка!

Цената е (80)вече 70 лева и който е в час знае че това е много добра оферта.Нямам снимка на двигателя,защото всеки е виждал асинхронен двигател,но ако някой проявява сериозен интерес,мога да го снимам и да кача снимки :wacko:

Ами това е мисля мисля и ми се струва,че дадох всичко нужно като информация...двигателя има и табелка с техническите данни.

Еdit :P и все пак забравих нещо-офертата важи само за Пловдив,тоест не се занимавам с никави куриери,пратки,кредитни карти и други видове платежи идвате гледате и ако ви хареса си стискаме ръцете.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...