T.N.T. DYNAMITE Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Цветен принтер Lexmark z12. не мога да намеря кабела към него.чисто нов е никога не е ползван само мастило иска. цена:5 лв. 0877001833 skype:kapitanhyk от Пловдив съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 нова цена:35 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 нова цена:30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted December 14, 2009 Author Share Posted December 14, 2009 нова последна цена:20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 Поради нужда от пари цената се сваля още. Нова цена:15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Нова цена:10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 23, 2010 Author Share Posted January 23, 2010 Нова цена:8 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Нова последна цена:5 лв. ако никой не го вземе го нося в мазето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 чисто нов е никога не е ползван само мастило иска Нещо не схващам...хем е нов и не е ползван, хем няма мастило... Има ли мастилници (касети) в него, без значение празни или засъхнали...или и касетите му липсват? На 220 волта е, а не с адаптер, нали? Ако има касети ще го взема, че на работата чат-пат ми трябва да печатам по някой документ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Значи колега принтера е чисто нов и си имаше всичко адаптер кабел и касета за мастило.Но ги занесох на село и ги попилях за което много ме е яд.Затова го пускам на 5 лева последно някой ако иска да га вземе да му търси адаптер кабели и т.н. или да ползва части от него.а доколкото за касети за мастило имам от HP deskjet 420.пиши на лс да ти обясна по-точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 От първия пост разбрах (грешно), че не е с адаптер, тъй като беше писал само, че си "загубил кабела". Както и да е, няма смисъл да ти пиша, защото мислех, че само касети му трябват - неоригинални черна и цветна или пълненето - към 30-40 лв., а и адаптер да търся...не ми се занимава. Предполагам, че на тази символична цена някой друг ще го вземе, а аз вероятно ще взема нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.