pepag Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Семейна двойка , търси обзаведено жилище в Кючука , за предпочитане двустайно . Цена за наем : до 250 лв. Сериозни сме , отговорни сме и търсим жилище за дългосрочен ангажимент . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Семейна двойка , търси обзаведено жилище в Кючука , за предпочитане двустайно . Цена за наем : до 250 лв. Сериозни сме , отговорни сме и търсим жилище за дългосрочен ангажимент . Ония ден попаднах на една обява за еднофамилна къщичка в Кючука, обзаведена, с дворче и кола може да си вкараш вътре и тн.... но за 390лв. на месец. Ремонтирана готова за живеене, така поне ми каза жената по телефона. Не съм ходил да е гледам, но така като ми обясняваше беше доста примамливо. Ако имаш интерес пазя и телефона, мога да ти го дам да и се обадиш и евентоално пазариш за цената че в тази криза.... Иначе се намира до училище Д.Талев Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepag Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Ония ден попаднах на една обява за еднофамилна къщичка в Кючука, обзаведена, с дворче и кола може да си вкараш вътре и тн.... но за 390лв. на месец. Ремонтирана готова за живеене, така поне ми каза жената по телефона.Не съм ходил да е гледам, но така като ми обясняваше беше доста примамливо. Ако имаш интерес пазя и телефона, мога да ти го дам да и се обадиш и евентоално пазариш за цената че в тази криза.... Иначе се намира до училище Д.Талев Да разбира се , ще съм ти благодарна , би ли ми го пратил на ПМ моля те ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepag Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 Моля да ме извините за ъпването , но търсенето все още е валидно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Моля да ме извините за ъпването , но търсенето все още е валидно Ходили да е видиш къщата, какво стана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepag Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 Ходили да е видиш къщата, какво стана? Ами не сме я видяли , защото нямаше смисъл - съпругът ми говори със госпожата която я дава под наем по телефона , но цената е доста висока -390лв. и не прояви желание за обсъждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.