Jump to content
BulForum.com

Смейство търси обзаведено жилище в Кючука

Recommended Posts

Семейна двойка , търси обзаведено жилище в Кючука , за предпочитане двустайно . Цена за наем : до 250 лв. Сериозни сме , отговорни сме и търсим жилище за дългосрочен ангажимент .

Семейна двойка , търси обзаведено жилище в Кючука , за предпочитане двустайно . Цена за наем : до 250 лв. Сериозни сме , отговорни сме и търсим жилище за дългосрочен ангажимент .

Ония ден попаднах на една обява за еднофамилна къщичка в Кючука, обзаведена, с дворче и кола може да си вкараш вътре и тн.... но за 390лв. на месец. Ремонтирана готова за живеене, така поне ми каза жената по телефона.

Не съм ходил да е гледам, но така като ми обясняваше беше доста примамливо.

Ако имаш интерес пазя и телефона, мога да ти го дам да и се обадиш и евентоално пазариш за цената че в тази криза....

Иначе се намира до училище Д.Талев ;)

Ония ден попаднах на една обява за еднофамилна къщичка в Кючука, обзаведена, с дворче и кола може да си вкараш вътре и тн.... но за 390лв. на месец. Ремонтирана готова за живеене, така поне ми каза жената по телефона.

Не съм ходил да е гледам, но така като ми обясняваше беше доста примамливо.

Ако имаш интерес пазя и телефона, мога да ти го дам да и се обадиш и евентоално пазариш за цената че в тази криза....

Иначе се намира до училище Д.Талев ;)

Да разбира се , ще съм ти благодарна , би ли ми го пратил на ПМ моля те ?

Ходили да е видиш къщата, какво стана?

Ами не сме я видяли , защото нямаше смисъл - съпругът ми говори със госпожата която я дава под наем по телефона , но цената е доста висока -390лв. и не прояви желание за обсъждане.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...