foxman Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Охладителя е поставян за тест липсват два от синковете за памета, цена 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Колко гаранция има? Ще стане ли на 5770? Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Колко гаранция има?Ще стане ли на 5770? Жоро ти ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Тея дни само ме познават разни хора тук... Не знам какво става. За Жоро, Жоро съм, ама не знам ти кой си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Тея дни само ме познават разни хора тук... Не знам какво става. За Жоро, Жоро съм, ама не знам ти кой си... Извинявам се за офтопока,ама само twin turbo са 2 вентилатора.Самото охлаждане е Accelero S1.Вентилаторите се поръчват отделно.Ти целия компект ли продаваш? Edit:това трябваше да е към горния колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Извинявам се за офтопока,ама само twin turbo са 2 вентилатора.Самото охлаждане е Accelero S1.Вентилаторите се поръчват отделно.Ти целия компект ли продаваш?Edit:това трябваше да е към горния колега Говориш за две различни охлаждания ето прочети:http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=101 @AssassiN Тея дни само ме познават разни хора тук... Не знам какво става. За Жоро, Жоро съм, ама не знам ти кой си... Марек Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 Нова цена 35лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 up 30 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.