CAB Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Продавам Sony Ericson w610 с мемъри кард 512МБ, хендс фрий, зарядно, усб кабел, диск с драйвери. На дисплея има черна точка от удар около 6-7мм диаметър. Телефона още един проблем - блокира. Има дни в които не го прави, има дни в които блокира през 10 мин(понякога само се рестартира). Панела и дисплея са ожулени доволно. Батерията кара по близо 2 дни, но нещо тормози телефона и я бута(тоест при нормална работа работи 3-4 дни)(доказателство за тормоза е факта че ако седи до тонколоните на компютъра се чува онзи звук все едно ще звъни но не го прави(през 5-10 мин)). С 2 думи нещо софта е прецакан според мен. Телефона го имам от 2 години и няколко месеца. Търся 50 лева за момента.(не знам просто колко му е стойността в това състояние) Търся 40 лева. P.S. Страхотна реклама нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan_pld Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Продавам Sony Ericson w610 с мемъри кард 512МБ, хендс фрий, зарядно, усб кабел, диск с драйвери. На дисплея има черна точка от удар около 6-7мм диаметър. Телефона още един проблем - блокира. Има дни в които не го прави, има дни в които блокира през 10 мин(понякога само се рестартира). Панела и дисплея са ожулени доволно. Батерията кара по близо 2 дни, но нещо тормози телефона и я бута(тоест при нормална работа работи 3-4 дни)(доказателство за тормоза е факта че ако седи до тонколоните на компютъра се чува онзи звук все едно ще звъни но не го прави(през 5-10 мин)). С 2 думи нещо софта е прецакан според мен. Телефона го имам от 2 години и няколко месеца. Търся 50 лева за момента.(не знам просто колко му е стойността в това състояние) P.S. Страхотна реклама нали? dai skype ili tel Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAB Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Нова цена 40 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.