Ghetto_Freak Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Конзолата е играно малко. Скоро е флашнах и се изнервям, че не мога да запиша един диск. Дадох вече около 40 лева за DVD-/+R DL и нищо не става. Ядосвам се само и това е. Има един диск който уж стана ама отново провал. Тръгва играта ама след това излиза надпис диска е мръсен(проверявам го с една програма abgx360 и ми показва грешки при записване). Давам конзолата със всичко което имам към нея, че най накрая и конзолата и лап топа ще изхвърчат през терасата. Към нея има: - самата конзола - Мемори карта - 256мб - два пада от 360 Елит безжични - една батерия - един кабел за зареждане - захранване - HD кабел - давам и два оригинални диска - Prey - надрасках диска понеже съм проста глава и сега не тръгва (ако някой знае как да го оправи ще е добре) - Darkness - върви си без проблем - слушалки за мулти(не ползвани) оригинални - стойка с два вентилатора MadCat - всичко върви изрядно Бонус: - 6 DVD+R DL празни диска - 4 DVD-R DL празни да си запишете игри. Това е. Цена 300 лева за всичко. НЕ СЕ ПРОДАВАТ ПО ОТДЕЛНО! Пловдив лични тук скайш - shvepsa_pk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 Извинявам се за ъпа, но едно момче искаше да е вземе ама ако махна нещо от комплекта, а намерих купувач, за един пад. Та ако може момчето да ми пише отново, че му изгубих дирите. Извинявам се отново. Гледам да му е дам понеже не задаваше тъпи въпроси и беше коректно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.