Jump to content
BulForum.com

Продавам рутер NETGEAR

Recommended Posts

WIRELESS-G ROUTER WGR614

Physical Specifications

* Dimensions: 28 x 175 x 118 mm (1.1 x 6.9 x 4.7 in)

* Weight: 0.26 kg (0.57 lb)

Routing Protocols

* Static routing with TCP/IP, VPN pass-through (IPsec, L2TP), NAT, PPTP, PPPoE, DHCP (client & server)

Application Support

* Works with most Internet gaming and instant messaging applications

Functions

* Automatically detects your ISP type, exposed host (DMZ), MAC address authentication, URL content filtering, logs of Internet activity

Physical Interfaces

* Internet/WAN: 10/100 Mbps (auto-sensing) Ethernet, RJ-45

* LAN: 4 ports 10/100 Mbps (auto-sensing) Ethernet, RJ-45

Wireless

* Network Speeds: 1, 2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 18, 24, 36, 48, & 54 Mbps (auto rate capable)

* Modulation Type: 802.11b: DSSS, CCK, DBPSK, DQPSK, 802.11g: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM

Firewall

* Stateful packet inspection (SPI) and DoS attack protection

Encryption

* 40-bit (also called 64-bit), 128-bit, WEP encryption, WPA-PSK and WPA2-PSK

Antenna

* 2 dBi

Power Adapter

* 12.0V DC, 1.0A; plug is localized to country of sale

Warranty

* NETGEAR 1-year Warranty

Package Contents

* Wireless-G Router (WGR614v9)

* Setup CD

* Power adapter

* Ethernet cable

* Vertical stand

* Warranty/support information card

Цена:45лв.

тел.за връзка 0887109769-Жоро

Пловдив

здравей. Значи търся си нещо такова, обаче много приятели се оплакват, че като сложат някакви рутери и им се губи много бързо сигнала. В стаята където е рутера добре ама отидели се в друга стая и сигнала отслабва или се губи драстично! Твоя как се представя? Намерих в интернет това: http://www.netgear.com/Products/Routersand...ers/WGR614.aspx

и като гледам таблицата и ми става лошо. Та искам да ми кажеш ти от личен опит.

П.С. в блока стените са доста стабилни и арматурата доста поглъща сигнала, а аз искам да имам обхват навсякъде то нали за това е тази джаджа :)

здравей. Значи търся си нещо такова, обаче много приятели се оплакват, че като сложат някакви рутери и им се губи много бързо сигнала. В стаята където е рутера добре ама отидели се в друга стая и сигнала отслабва или се губи драстично! Твоя как се представя? Намерих в интернет това: http://www.netgear.com/Products/Routersand...ers/WGR614.aspx

и като гледам таблицата и ми става лошо. Та искам да ми кажеш ти от личен опит.

П.С. в блока стените са доста стабилни и арматурата доста поглъща сигнала, а аз искам да имам обхват навсякъде то нали за това е тази джаджа :)

За връзката няма да имаш проблем,аз живея във къща и като излезна вън във градината всичко е ОК.Да ти поясня че до 30 метра просто няма грешка а с този рутер си деляхме нета със брат ми той живее над мен и никога не е имал проблем.Дано да ти помогна със моето мнение.

Аз съм в блок и не зная какъв е рутера на комшиите, но го хващам из целия апартамент, включително и от Wi-Fi то на мобилния ми телефон.Ако толкова те притеснява обхвата, покани продавача на гости у вас, пробвайте и ще стане ясно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...