gad1976 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 WIRELESS-G ROUTER WGR614 Physical Specifications * Dimensions: 28 x 175 x 118 mm (1.1 x 6.9 x 4.7 in) * Weight: 0.26 kg (0.57 lb) Routing Protocols * Static routing with TCP/IP, VPN pass-through (IPsec, L2TP), NAT, PPTP, PPPoE, DHCP (client & server) Application Support * Works with most Internet gaming and instant messaging applications Functions * Automatically detects your ISP type, exposed host (DMZ), MAC address authentication, URL content filtering, logs of Internet activity Physical Interfaces * Internet/WAN: 10/100 Mbps (auto-sensing) Ethernet, RJ-45 * LAN: 4 ports 10/100 Mbps (auto-sensing) Ethernet, RJ-45 Wireless * Network Speeds: 1, 2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 18, 24, 36, 48, & 54 Mbps (auto rate capable) * Modulation Type: 802.11b: DSSS, CCK, DBPSK, DQPSK, 802.11g: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM Firewall * Stateful packet inspection (SPI) and DoS attack protection Encryption * 40-bit (also called 64-bit), 128-bit, WEP encryption, WPA-PSK and WPA2-PSK Antenna * 2 dBi Power Adapter * 12.0V DC, 1.0A; plug is localized to country of sale Warranty * NETGEAR 1-year Warranty Package Contents * Wireless-G Router (WGR614v9) * Setup CD * Power adapter * Ethernet cable * Vertical stand * Warranty/support information card Цена:45лв. тел.за връзка 0887109769-Жоро Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 здравей. Значи търся си нещо такова, обаче много приятели се оплакват, че като сложат някакви рутери и им се губи много бързо сигнала. В стаята където е рутера добре ама отидели се в друга стая и сигнала отслабва или се губи драстично! Твоя как се представя? Намерих в интернет това: http://www.netgear.com/Products/Routersand...ers/WGR614.aspx и като гледам таблицата и ми става лошо. Та искам да ми кажеш ти от личен опит. П.С. в блока стените са доста стабилни и арматурата доста поглъща сигнала, а аз искам да имам обхват навсякъде то нали за това е тази джаджа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gad1976 Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 здравей. Значи търся си нещо такова, обаче много приятели се оплакват, че като сложат някакви рутери и им се губи много бързо сигнала. В стаята където е рутера добре ама отидели се в друга стая и сигнала отслабва или се губи драстично! Твоя как се представя? Намерих в интернет това: http://www.netgear.com/Products/Routersand...ers/WGR614.aspxи като гледам таблицата и ми става лошо. Та искам да ми кажеш ти от личен опит. П.С. в блока стените са доста стабилни и арматурата доста поглъща сигнала, а аз искам да имам обхват навсякъде то нали за това е тази джаджа За връзката няма да имаш проблем,аз живея във къща и като излезна вън във градината всичко е ОК.Да ти поясня че до 30 метра просто няма грешка а с този рутер си деляхме нета със брат ми той живее над мен и никога не е имал проблем.Дано да ти помогна със моето мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Аз съм в блок и не зная какъв е рутера на комшиите, но го хващам из целия апартамент, включително и от Wi-Fi то на мобилния ми телефон.Ако толкова те притеснява обхвата, покани продавача на гости у вас, пробвайте и ще стане ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.