Jump to content
BulForum.com

Изгоря ми дъното

Recommended Posts

модела на лаптопа е HP OmniBook Xe4400

дъното ми изгоря

давайте предложения

може ли да се оправи

и какви са вариантите и цените

благодаря

За дъно - пусни една обява тук!

След като те "нападнат" с предложения ще се сетиш сам, че е по-добре да разтикаш, което бачка и като добавиш още малко да си вземеш нещо друго.

Естествено ако дъното не подлежи на ремонт.

Пък ако последваш съвета ми - имам интерес към закупуването на дефектиралото дъно.

Късмет!

За дъно - пусни една обява тук!

След като те "нападнат" с предложения ще се сетиш сам, че е по-добре да разтикаш, което бачка и като добавиш още малко да си вземеш нещо друго.

Естествено ако дъното не подлежи на ремонт.

Пък ако последваш съвета ми - имам интерес към закупуването на дефектиралото дъно.

Късмет!

Кажи направо, че искаш да купиш дъното, а не да даваш акъли къде да си пусне темата човека.

Към автора на темата - дъната за тези машинки минават 100$, което донякъде обезмисля ремонта, тъй като за 300 лева можеш да си купиш 2ра употреба лаптоп с гаранция.

Така, че сам прецени дали един евентуален ремонт би бил рентабилен. Още повече, че вероятно останалите компоненти не са тествани и не се знае дали няма още нещо заминало.

Ако все пак решиш да купуваш дъно - ЛС.

Спорен ден на всички.

Странно. Нима линка не води до специализиран форум /единствен в бг/, където ще е най-вероятно да намери търсеното дъно?

Какво те подразни в даването ми на акъл, като ти му даде същия, но сигурно защото си втори? Познаваме се от един друг също специализиран форум, където съм сигурен, че нямаше да правиш такива смешни и необосновани забележки....

Евентуално момчето ако посети линка - ще си купи дъно направо от Илиян и ще прескочи теб или?

ей не се карайте

благодаря че има различни мнения

също бих искал да ми кажете

дали е възможно да продам този лаптоп с изгорялото дъно

и на каква цена

благодаря :)

Дъното е като на HP NX9010 - 1към1 са платките и корпуса.

Дъно може да се достави за около 135 - 150$, но дали си заслужава...

не си струва

пердпочитам да си купя настолен компютър за вкъщи

затова ще пусна тема че продавам лаптопа

и евентуално някой ако може да го оцени ще ми е от полза

благодаря на всички за помоща :)

Драсни моля те каталожния номер на лаптопа, за да видя с какви параметри е. Имам интерес да го купя целия. Махано ли е нещо от него - диск, оптика, дисплей...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...