canada Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 1-блутут хендсфрии моторола H350 с зарядно,работи си добре просто не я ползвам батерията издържа 2-3ч на раговори -10лв 2-продавам DVDplayer nipon NP9050 инфо 3- говорители за кола 16,8см говорителите са стари не са мощни но за среди са добри за басс нестават цена 10лв/комплекта 4- акумолатор монбат динамик 62Ач на няколко месеца е на ваншен вид си личи, нчма гаранция перфектен е работил е 1месец- цена 80лв 5- фарове тези които се поставят отгоре варху джипките 4бр по 55W габаритчето свети синио ватре. крагли са. сеца 8лв/бр 6- газов инжекцион. монтиран е преди 5м италиански испарител метални инжектори 30л бутилка евро нивомер(наи новите с датчик в кабината за количеството газ) цена-400лв допалнително кам нея (необходимо за коли алед 96-98г) LD емулатор цена-80лв 7 -акумолаторен винтоверт за контакт: тел: 0877797779 skype: canada_panda Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacGyver Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 1-блутут хендсфрии моторола H350 с зарядно,работи си добре просто не я ползвам батерията издържа 2-3ч на раговори -10лв Взимам го, прати ми на ЛС координати за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted October 8, 2009 Author Share Posted October 8, 2009 Взимам го, прати ми на ЛС координати за връзка. извинявам се на всички за недоглеждането си. за връска с мен : ТЕЛ. 0877797779 skype. canada_panda Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlairProject Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 /oFF Не мога да не го кажа - потресен съм, колко неграмотно пишете хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 добавям за продажба и акумолаторен винтоверт марка wickes 14,4V. Машинката е любителска,за професионална употреба нестава. ако ви се налага да си зглобите 1,2 6кафчета в кащи е идеална. батерията издаржа стотина видии в дарво(3,5х35мм) зарейда се за околу 1ч. Машината има и удар,който наподобчва ударана малка дрелка, лично аз не сам се и опитвал да пробивам бетон с нея за6тото е безсмислено ,но мисля че мазилка 6те пробива цена-50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGBOSS Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Имам интерес към халогените,пусни някоя снимка.Скайпа ми е radev_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 дай снимка на тоя инжекцион. какъво е ЕКУ-то ? (компютъра) какво пише на нега, а на дюзите Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 дай снимка на тоя инжекцион.какъво е ЕКУ-то ? (компютъра) какво пише на нега, а на дюзите Не разбирам от тези нешта както ти написах и на ПМ. който има реален интерес кам газовата уредба да се обади на телефона и ще отидем на място да я види. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 1.-продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 добавям захранване за PC 350W не е фотрон но е чисто ново не е работило и 1ч. цена-15лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 6. - продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.