Jump to content
BulForum.com

продавам прахосмукачка,грил,скара,блутут слушалка,кецове диадора,офис

Recommended Posts

1-продавам прахосмукачка "taurus: velsatis-1600 w. малко употребявана подарък е за сватбата ми но имаме друга цена в магазина е 230лв. давам е за 110 лв.

2-скара електрическа аида Хасково 1600 вата ползвана един път цена 15лв.

3-грил мини фурна елеком 650 вата с горен и долен реотан и тави4ка има таимер за минути и позиции на печене цена-20 лв. чисто нова е

4-слушалка блутут моторола чисто нова купих е над 100 лв. но ми откраднаха телефона и сега само ми стои мисля че става само за моторола телефони върви с зарядно цена 30 лв.

5-кецове диадора чисто нови супер моделче 40 номер 45 лв.

6-офис стол ползвал съм го за пред настолен компютър но си взех по хубав запазен без никави дефекти с амортисиор и регулиране на височината цена 35 лв.

3-грил мини фурна елеком 650 вата с горен и долен реотан и тави4ка има таимер за минути и позиции на печене цена-20 лв. чисто нова е

Имам голям интерес, моля прати ми снимка на zdravko @ dir . bg

абе тоя човек що не си дава телефона ??

Защото са му го откраднали :)

Аз проявявам интерес към Bluetooth слушалката за около 20 лв...

а аз имам интерес към стола.

абе тоя човек що не си дава телефона ??

tel.-0896404160 всички нешта от обявата още се продават които има интерес да звънне от плвдив съм кв.прослав

Взимам скарата, ако някой не ме е изпреварил. Пиши лично да се разбрем, ще дойда да я взема още довечера.

Превет скарата е още свободна-обадисе и ела да я вземеш-кв Прослав -живея в самото начало до р-т Чадърите

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...