poznai Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Имам 2-3 палета със стари компютри, принтери и монитори. Въобще не знам от толкова стоене кое още работи, кое не. Камарата вече ми пречи. Давам всичко за 100 лв. Има 3-4-5 монитора 1-2 мастилнмо струйни принера, 2-3 матрични, 1 лазерен, някъв 8 битов комп... няколко компютри с кутиите си, големи сандъци с електроника.. Намират се в района на с. Марково. Ако има някой реално заинтересован, мога да го взема отнякъде и да го закарам да ги види. Утре-други ден ще ги изхвърлям навън, та предполгам след първия дъжд и разни други вредители, нещата няма да са същите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Да ти напомня само,че изхвърлянето на електронни отпадъци се наказва с глоба до 500лв за физически лица и до 5000лв за юридически. Предаването им се осъществява в пунктове за изкупуване на електронни отпадъци,тъй като в тях се съдържат токсични вещества. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 марка/модел на лазерния? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moto Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Да ти напомня само,че изхвърлянето на електронни отпадъци се наказва с глоба до 500лв за физически лица и до 5000лв за юридически.Предаването им се осъществява в пунктове за изкупуване на електронни отпадъци,тъй като в тях се съдържат токсични вещества. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Да ти напомня само,че изхвърлянето на електронни отпадъци се наказва с глоба до 500лв за физически лица и до 5000лв за юридически.Предаването им се осъществява в пунктове за изкупуване на електронни отпадъци,тъй като в тях се съдържат токсични вещества. Те ще са изхвърлени в двора ми. марка/модел на лазерния?Някъв панасоник 300 dpi беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Прати ми снимка на 8-битовия комп. Имам сериозен интерес. Skype - tihichkoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Имам 2-3 палета със стари компютри, принтери и монитори. Въобще не знам от толкова стоене кое още работи, кое не.Камарата вече ми пречи. Давам всичко за 100 лв. Има 3-4-5 монитора 1-2 мастилнмо струйни принера, 2-3 матрични, 1 лазерен, някъв 8 битов комп... няколко компютри с кутиите си, големи сандъци с електроника.. Намират се в района на с. Марково. Ако има някой реално заинтересован, мога да го взема отнякъде и да го закарам да ги види. Утре-други ден ще ги изхвърлям навън, та предполгам след първия дъжд и разни други вредители, нещата няма да са същите. Ако качиш и няколко снимки , може и да има повече желаещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Имам интерес към съндъците с електроника. Пратих ти лично с имейл. Моля те прати ми снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 нямам възможност да разопаковам и нареждам нещата поотделно за снимки това е обща снимка на камарата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomi Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 ако подаряваш мониторите, 6те мина да ги взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 нямам възможност да разопаковам и нареждам нещата поотделно за снимкитова е обща снимка на камарата Писах ти на лични още на 01.10.2009, не отговаряш.... Искам да взема матричните принтери и този "шкаф" който се вижда. Марково е доста голямо село и ще ми е трудно да те открия. Дай координати и да правим нещо, че започна да вали Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 Видяло се че никой няма да земе цялата купчина Ок. Тогава цена на матричен принтер - 11 лв. На шкаф - 21 лв. - те са 2 броя. На комп. кутия там със захранването си - 6 лв Мастилно струйния принтер на времето си беше много добър, разпечатваше по-добре от фото, но не знам какво се е случило вече с дюзите му.. - 6 лв. Мониторите са черно-бели - по 5 лв. 8 битовия комп - 6 лв. :> Ако някой се навие за вземе всичко за 100 лв, имам транспорт, взимам го от пловдив, карам го при мен, товарм и го връщам с чаркалъците. За останалите се намирам: По новия път за Марково, който се явява след "Хаджията Груев" бензиностанцията, на кръстовището на околовръстното има един сервиз "При Таньо". Та хващате този път за Марково. Някъде по средата между околовръстното и Марково, има единствен асфалтиран път надясно. В негово ляво има една къща със склад. Та, по пътя за марково, вие хващате 1-вата асфалтирана пресечка надясно. Карате докато свърши пътя - свръшва с бариера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.