magnus Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Темата е за триене. Спомен от времето, когато бозата беше в стъклени бутилки. Търся части от старите соц. конструктори. Колкото повече, толкова по . Само за Пловдив. Връзка и предложения на ЛС, тук или Skype - vassil_st Снимки на количеството и качеството са желателни. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 Намерих малко количество, но трябват още. Не ме интересуват гуми, болтчета и гайки /то едва ли са и запазени/ само металните шини и панелчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 Освен пари в брой, почерпка или подоббни може да се договори и бартер за нещо от тази тема: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=73083&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 Темата е за триене. Слави е Човека - освен с части, ми подаде и информация, къде има нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 ...ми подаде и информация, къде има нови. Е кажи де Link to comment Share on other sites More sharing options...
simo_pv Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Е кажи де Преди време имаше в Метро.Скоро видях и в единия лев на главната - срещу Мтел , имаше 2-3 вида и струваха по 4 лева. Става въпрос за Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.