bate_pesho Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Продавам на куп бас каса + авотусилвател + кабели , копчета , бушони и всичко останало , ДЕМЕК СЛАГАШ И ТРЪГВА РЕАЛНИ СНИМКИ НА КОМПОНЕНТИТЕ - http://hot4e.snimka.bg/tuning/bass.423107 Бас касата БЕШЕ блаупункт , но говорителя не издържа на мощността на усилвателя и изгоря.Заменен е с говорител MEGA VOX , който има много по силен и по плътен бас от миналия. Автоусилвателя е перфектен , АБСОЛЮТНО никакви забележки точния модел е http://www.thunder.bg/product_info.php?cPa...products_id=214. Преди година и половина този усилвател струваше 220 лева ( но няма значение) Към бас касата и усилвател добавям ВСИЧКИТЕ нужни кабели , бушони и нужни работи за да се сложи на автомобил.(кабела за захранвеането си спомянм , че САМО той беше към 40 лева). Усилвателя както виждате е 190 , говорителя Мега Вох(12") съм го купувал за 110 ОТДЕЛНО само него (за кутията няма значение ) + кабели и други цената става към 400 лева за да си ги закупите нови. Мойта Цена е : 250 ЛЕВА Моля всеки участник в тръга да си обявява цената тук за да няма неразбрали. Въпростие и коментарите по цената са ДОБРЕ ДОШЛИ. ПРОБА ПРЕДЛАГАМ НА МЯСТО (слагам кабелите за 30 мин на моята кола , псукам ви бас касата и оставате изумени колко е силна) Причината за продажба е , че си закупих нова кола (Корса) и е с твърде малък багажник за нея. Усилвателя е закупен преди година и половина , но е ползван година , а говорителя е взет преди ~6 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goal58 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Заменен е с говорител MEGA VOX , който има много по силен и по плътен бас от миналия. , псукам ви бас касата и оставате изумени колко е силнa Ти много хубаво си го заменил с говорител MEGAVOX (от който ще останем изумени) ама ми кажи колко W и на колко ohm е тоя говорител. Иначе този говорител си го сложил в кутията на BLAUPUNKT , доколкото разбрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 Ти много хубаво си го заменил с говорител MEGAVOX (от който ще останем изумени) ама ми кажи колко W и на колко ohm е тоя говорител.Иначе този говорител си го сложил в кутията на BLAUPUNKT , доколкото разбрах. Ами говорителя не знам колко реални W-та е 1.Во защото в момента компонентите не са при мен 2.Ро не си спомням ,НО Бас Касата е вързана на BRIDGE MODE или тоест на 2 канал , които са 2х300 Вата (така се води усилвателя) и работеше съвсем нормално. Искам да се извиня и да отбележа , че тубата е 12" , объркал съм се Поради слабия интерес търг-а се отменя и първия дал 250 лева взима всичко на куп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeblack Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аз имам интерес и като за начало щом искаш да има търг аз давам за всичко 70 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgz Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аз имам интерес и като за начало щом искаш да има търг аз давам за всичко 70 лева Поради слабия интерес търг-а се отменя и първия дал 250 лева взима всичко на куп. ... чукча не читател, чукча - писател Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 ... чукча не читател, чукча - писател Теб колега нещо не ти разбрах поста , кой чукал и кой чакал ама нека темата да са затваря ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.