Jump to content
BulForum.com

ПРОДАВАМ на ТЪРГ

Recommended Posts

Продавам на куп бас каса + авотусилвател + кабели , копчета , бушони и всичко останало , ДЕМЕК СЛАГАШ И ТРЪГВА

РЕАЛНИ СНИМКИ НА КОМПОНЕНТИТЕ - http://hot4e.snimka.bg/tuning/bass.423107

Бас касата БЕШЕ блаупункт , но говорителя не издържа на мощността на усилвателя и изгоря.Заменен е с говорител MEGA VOX , който има много по силен и по плътен бас от миналия.

Автоусилвателя е перфектен , АБСОЛЮТНО никакви забележки точния модел е http://www.thunder.bg/product_info.php?cPa...products_id=214.

Преди година и половина този усилвател струваше 220 лева ( но няма значение)

Към бас касата и усилвател добавям ВСИЧКИТЕ нужни кабели , бушони и нужни работи за да се сложи на автомобил.(кабела за захранвеането си спомянм , че САМО той беше към 40 лева).

Усилвателя както виждате е 190 , говорителя Мега Вох(12") съм го купувал за 110 ОТДЕЛНО само него (за кутията няма значение ) + кабели и други цената става към 400 лева за да си ги закупите нови.

Мойта Цена е : 250 ЛЕВА

Моля всеки участник в тръга да си обявява цената тук за да няма неразбрали.

Въпростие и коментарите по цената са ДОБРЕ ДОШЛИ.

ПРОБА ПРЕДЛАГАМ НА МЯСТО (слагам кабелите за 30 мин на моята кола , псукам ви бас касата и оставате изумени колко е силна)

Причината за продажба е , че си закупих нова кола (Корса) и е с твърде малък багажник за нея.

Усилвателя е закупен преди година и половина , но е ползван година , а говорителя е взет преди ~6 месеца.

Заменен е с говорител MEGA VOX , който има много по силен и по плътен бас от миналия.

, псукам ви бас касата и оставате изумени колко е силнa

Ти много хубаво си го заменил с говорител MEGAVOX (от който ще останем изумени) ама ми кажи колко W и на колко ohm е тоя говорител.

Иначе този говорител си го сложил в кутията на BLAUPUNKT , доколкото разбрах.

Ти много хубаво си го заменил с говорител MEGAVOX (от който ще останем изумени) ама ми кажи колко W и на колко ohm е тоя говорител.

Иначе този говорител си го сложил в кутията на BLAUPUNKT , доколкото разбрах.

Ами говорителя не знам колко реални W-та е

1.Во защото в момента компонентите не са при мен

2.Ро не си спомням

,НО

Бас Касата е вързана на BRIDGE MODE или тоест на 2 канал , които са 2х300 Вата (така се води усилвателя)

и работеше съвсем нормално.

Искам да се извиня и да отбележа , че тубата е 12" , объркал съм се

Поради слабия интерес търг-а се отменя и първия дал 250 лева взима всичко на куп.

Аз имам интерес и като за начало щом искаш да има търг аз давам за всичко 70 лева
Поради слабия интерес търг-а се отменя и първия дал 250 лева взима всичко на куп.

... чукча не читател, чукча - писател

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...