Jump to content
BulForum.com

UEFA Euro 2004-DEViANCE

Rexus

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply
  Botev1912 said:
Тва със сигурност не може да е от играта, може процесора да прегрява, виж му температурата

Ami az znam che ne e ot igrata shtoto tolkowa mnogo sam igral predi i .. :) Ama to stana bati tapotiqta. Taman edin se qdoswashe w mirc-to kak dokato igrae na nqkwa igra i mu se restartwa pc-to i az si puskam ewroto i na men se sluchi :( Shte widim kakwo shte prawim :)

Възникна ми следния проблем. Когато играя мач, някой път както играта ми върви без проблеми спира за 2-3 секунди и пак продължава, все едно насича, но тва е доста повече от насичане. Видео картата е FX 5200 128 МБ 128 бита. Някой да е имал подобен проблем. На никоя друга игра нямам проблеми.

На каква резолюция играеш играта и с ква видео карта си. Щото на 800x600 нямам такъв проблем. На 1024x768 ми е проблема и то не често. Може на 5 мача един път да ми стане така

Botev1912 said:
Възникна ми следния проблем. Когато играя мач, някой път както играта ми върви без проблеми спира за 2-3 секунди и пак продължава, все едно насича, но тва е доста повече от насичане. Видео картата е FX 5200 128 МБ 128 бита. Някой да е имал подобен проблем. На никоя друга игра нямам проблеми.

Interesno , i na men ot v4era taka mi zabiva, samo 4e za pove4e, 20-30 sekundi. Ne samo po vreme na igra, no i v meniutata. Misleh da preinstaliram, no ne mi se zanimava posle pak s patchvane i blabla. Da si zabiva, vajnoto e, 4e ve4e moga da vkarvam sam sre6tu vratarq :)

А твойта видео карта ква е, искам да вида нали има някво значение, щото преди и с ГФ2 MX400 пак ми правеше така, но не ми е правило впечатление

Zerghathul said:
To4no Gf2mx400 mi e kartata :) Mrazq q!!!!! Iskam nova, ama uvi, vsi4kite mi opiti da se zapasq s ne6to po-hubavo se provalqt...:(

Според мен тва не е от картата може нещо крака на играта да е прецакан

Не знам аз съм с nVIDIA GForce 4 MX 440 64 Mb 128 bit Tv Out AGP 8x и нямам за сега никви пробелеми , а е играя от доста време.Може найстина да е от крак.Нямам представа.Ама пробвай да играеш с намалена резолюция.Аз е играя на 1024х768 и никви грижи ама ти смъкни.Не знам, защо но FX 5200 е супер карта и не трябва да прави такива изцепки.

Liverpool`Fan`1 said:
Не знам аз съм с nVIDIA GForce 4 MX 440 64 Mb 128 bit Tv Out AGP 8x и нямам за сега никви пробелеми , а е играя от доста време.Може найстина да е от крак.Нямам представа.Ама пробвай да играеш с намалена резолюция.Аз е играя на 1024х768 и никви грижи ама ти смъкни.Не знам, защо но FX 5200 е супер карта и не трябва да прави такива изцепки.

Казах че на други игри нямам проблеми. Само на тази игра ми е така, и то когато си поиска

Botev1912 said:
Абе тоя пач за мулти не излезна ли най-после  :wir

Дано по-скоро за излезе! :) Да ве размажа! :bgrin:

HBK said:
az ne sum siguren,4e 6te ima takuv

vse pak igrata si ima opziq PLAY ONLINE

drug e vuprosa,4e nqmame originalni CD-Keys.. :tongue

да но става въпрос за ЛАН, play online е само за интернет

bolen-mozak said:
nqkoi znae li koga shte se poqvi FIFA 2005

през 2005 година най-вероятно ;) а до тогава има още време

НО :P

август месец излиза Wining Elavan 8/Pro Evolution Soccer 4

а това нещо ще е уникално ;) фифата няма да може да стъпи на малкия пръст на тая игра :P

Slain said:
през 2005 година най-вероятно ;) а до тогава има още време

НО  :P

а това нещо ще е уникално ;) фифата няма да може да стъпи на малкия пръст на тая игра  :P

Защо да е 2005, досега всички фифи излизат октомври или ноември предишната година

Slain said:

а това нещо ще е уникално ;) фифата няма да може да стъпи на малкия пръст на тая игра  :P

Аз пък се обзалагам, че фифата ще не само ще стъпи, но ще настъпи тази игра....фифа е уникална! :woot

P.S. Надявам се да си правят конкуренция де...това е по-добре за нас... :)

a igral li si pro evolution soccer 3 ?

po4ti vsiko v PES3 e po realno ot koqto i da e fifa ;).i v dvete igri dvijeniqta sa zau4eni(to nqma ina4e kak da e) oba4e v fifata tezi tvijeniq sa mnogo po malko otkolkoto v PES3.Kato sloji6 nqkoi drug pa4 za PES3 - za realni imena i otbori i o6te tam kvot se seti6 igrata stava mnogo po dobra ot fifata.Lo6oto pri neq e 4e ima dosta po visoki iziskvaniq.

simbata ako ne si q igral ti q prepora4vam da q probva6 ;) az ne q igraq 6toto mi nasi4a dosta i ne moje da se igrae.samo na trenirovkite mi e dobre :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...