Jump to content
BulForum.com

Купувам процесор PIII и/или двупроцесорно дъно

Recommended Posts

Купувам процесор на с.370 или на slot 1 с честота 1000 Mhz и нагоре. Трябат ми два еднакви процесора за двупроцесорна машина. От Пловдив съм. Цени в рамките на разумното. Интересувам се също така и от някакво двупроцесорно дъно, което да поддържа физически два процесора. Моля за предложения тук на лична или на e-mail:[email protected].

Благодаря на предложението на jimmyb за конфигурацията с два процесора но на мене ми трябва дънна платка с цокъл за два процесора или два pentium III процесора с еднаква честота, т.е. поне 1 Ghz. Това е. Чакам предложения.

Благодаря на предложението на jimmyb за конфигурацията с два процесора но на мене ми трябва дънна платка с цокъл за два процесора или два pentium III процесора с еднаква честота, т.е. поне 1 Ghz. Това е. Чакам предложения.

Здрасти аз имам ето тази машина http://www.baber.com/used/used_computers/IBM_PC365.htm малко по слабо е от това което искаш но ако те устройва пиши и ще се разберем нещо

Благодаря за предложението, но все пак се нуждая от по-мощна машина. Продължавам да търся двупроцесорно дъно, така, че очаквам нови оферти. Благодяря предварително на всички, които могат да помогнат.

Купувам процесор на с.370 или на slot 1 с честота 1000 Mhz и нагоре. Трябат ми два еднакви процесора за двупроцесорна машина. От Пловдив съм. Цени в рамките на разумното. Интересувам се също така и от някакво двупроцесорно дъно, което да поддържа физически два процесора. Моля за предложения тук на лична или на e-mail:[email protected].

Чудя се какво ще правиш с двупроцесорна машина на архаична скорост. Вместо това вземи една машина на 2-3GHz и си решаваш проблема, може и по-евтино да ти излезе. Например мога да ти дам компютър с Pentium IV 2 GHz за 65 лв. :-)

Чудя се какво ще правиш с двупроцесорна машина на архаична скорост. Вместо това вземи една машина на 2-3GHz и си решаваш проблема

Taка ти се струва.

П.П.

Не се научихте да не предлагате неща, които не се търсят :angry:

Съжалявам за офтопика. Нека модераторите го изтрият.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...