gagarinboy Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Изкупувам хард дискове и/или дънни платки с дефекти. Трябват ми за учебна цел. За предпочитане са дискоете с капацитети над 40Gb/да се разпознават в BIOS/ и по-нови модели дънни платки. От Пловдив съм. Цени в рамките на нормалното-не повече от 5 лв. Все пак това са дефектни компоненти. За контакти тук на лична или на e-mail:[email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Аз имам доста такива, ако искаш ми се обади през седмицата да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarinboy Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Благодаря на stanchobb за предложението, но очаквам още оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chromosome Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Имам 5-6 стари харда повечето работещи, но са с малък капацитет. Ако все пак ти вършат работа пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarinboy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Благодаря за предложението на chromosome, но неговите дискове са с малки капацитети и не ми вършат работа. Ако някой има по-големи в смисал над 40 GB да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Благодаря за предложението на chromosome, но неговите дискове са с малки капацитети и не ми вършат работа. Ако някой има по-големи в смисал над 40 GB да пише. имам такъв хард 150гб цена 5лв пиши на ЛС но тази седмица ме няма в града Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLboUndS Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 ExcelStor Callisto 80 GB ,SATA,7200RPM - 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarinboy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Благодаря за предложенията но искам да поясня едно нещо. Имам интерес към хардове, които се разпознават в BIOS и имат лоши сектори и имат някакав шанс. Трупове не ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 В такъв случай цената ти не е рентабилна. Не бих ти дал диск с лоши сектори за 5 лв, освен ако не е с обем на dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Мога да ти предложа дъно Albatron KX520LE Ver: 1.0 за 10 лв. Дъното не пали, не знам какво му е, не е човъркано по него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.