clio Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Имам 5 кутии бяло виктори и 5 кутии червено боро. Цена на бяло виктори 2.90 лв кутията Цена на червено боро 3.20 лв кутията Продавам ги, защото се опитвам да ги откажа. А защо имам от 2 различни вида по 5 кутии - пуших ги през различни периоди от време и по толкова останаха неразпечатани пък и си запазих и за мен за всеки случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted July 23, 2009 Author Share Posted July 23, 2009 Добавям 2 стека червен ЛМ, от дебелите цигари. Купени са по 28 лв стека и на толкова ги продавам. Майка ми се е объркала, мислила си е че купува от новите слим ЛМ. П.С. Казали са й, че цигарите са руски, а не сръбски. Само Викторито май е от митницата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Добавям 2 стека червен ЛМ, от дебелите цигари. Купени са по 28 лв стека и на толкова ги продавам. Майка ми се е объркала, мислила си е че купува от новите слим ЛМ. П.С. Казали са й, че цигарите са руски, а не сръбски. Само Викторито май е от митницата. ако искаш от новия ще те зария на тази цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 Кутийте Боро и Виктори ако се вземат всички наведнъж 29 лв. Офертата е само до утре вечер, че ми трябват кинтите за морето. Ако не ги продам ще си ги изпуша там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.