sMARTBomber Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Лаптопа е купен от NewEgg.com на 12.12.2008 В перфектно състояние, без драскотини (фолиото не е махано), никакви овърклоци. Интернет и са се гледали само филми и се е слушала музика, няколко пъти се е играло на Call of Duty 4 и 5, но скромно... Има страхотнa Dolby Home Theater система със Acer Tuba CineBass booster supporting low-frequency effects, което осигурява перфектния дълбок саунд, оглавявайки личната ми класация за звук от лаптоп. Всички снимки Някои по-важни параметри: Операционна система: Windows Vista Home Premium 64-bit Процесор: Intel Core 2 Duo T5800 2.0G Екран: 16" WXGA Памет: 4GB DDR2 Хард Диск: 320GB Оптично устройство: DVD Super Multi Видеокарта: NVIDIA GeForce 9600M GS Видео памет: 512MB Комуникаций: Modem, Gigabit LAN and WLAN Размери: 15.2" x 10.9" x 1.6-1.7" Тегло: 3.31 kg. Технология: Intel Centrino Processor Technology Всички данни Цена: 1050 лв. За контакти: Skype: smartbomber или тук на ЛС, че в момента съм в чужбина, но скоро се връщам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tstslv Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Вълнува ли те бартер за настолен компютър със сходни параметри + Гаранционен Самсунг СинкМастер 2253 + някакво доплащане ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
indigo Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 ако те интересува, офертата ми е 850 лв.-ВЕДНАГА!!! ПИШИ МИ НА ЛИЧНО,ИЛИ В ТЕМАТА ТИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 14, 2009 Author Share Posted July 14, 2009 Вълнува ли те бартер за настолен компютър със сходни параметри + Гаранционен Самсунг СинкМастер 2253 + някакво доплащане ? Бартер не. ако те интересува, офертата ми е 850 лв.-ВЕДНАГА!!! ПИШИ МИ НА ЛИЧНО,ИЛИ В ТЕМАТА ТИ! ВЕДНАГА ти отказвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.