awesome Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Да са до 10 см диаметър. Знам че много трудно се намират, но все някои може да има. Или поне някой да ми каже къде мога да намеря. Цена до 100 лева. За връзка - л.с. или скайп - awesome50 Midex: Само тоя ще ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Аз пък подарявам една червенобуза около 6-7 см, за контакти ЛС . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Ако такива ти трябват снимката е от Първенец, от един рестурант с градина, с фонтан, снимката е от фонтана.Питай може и да продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 awesome скоро ще ти пратя ценова листа за водни костенурки Ако такива ти трябват снимката е от Първенец, от един рестурант с градина, с фонтан, снимката е от фонтана.Питай може и да продават Случайно да знаеш, че цялата ни херпетофауна е защитена и това на снимката е незаконно, и подлежи на санкции, и отнемане на животните? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Цалата работа ми намирисва на кулинарните пристрастия на една "човешка" популация, която живее около Пловдив, и която е жертва на шест-седем века кръвосмешение. За законовата страна на въпроса няма да говоря. Дано тоя търговец да си намери майстора по-скоро!Преди има-няма два месеца едни такива тикви като него отнесоха по три години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 awesome скоро ще ти пратя ценова листа за водни костенурки Случайно да знаеш, че цялата ни херпетофауна е защитена и това на снимката е незаконно, и подлежи на санкции, и отнемане на животните? Нищо не разбрах. Кое е незаконно,каква санкция, какво отнемане? Човека пита за костенурки. През това заведение съм минавал няколко пъти и съм видял, че има костенурки в фонтана(това от години). Та реших ,че awesome ако мини да пита може да му продадат/подарят знам ли. Цалата работа ми намирисва на кулинарните пристрастия на една "човешка" популация, която живее около Пловдив, и която е жертва на шест-седем века кръвосмешение. За законовата страна на въпроса няма да говоря. Дано тоя търговец да си намери майстора по-скоро!Преди има-няма два месеца едни такива тикви като него отнесоха по три години. Какъв търговец та гони тебе? Това на снимката не са ли водни костенурки? Те въобще ядат ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.