Jump to content
BulForum.com

Подарявам кученца

Recommended Posts

Кученцата скоро ще навършат 40 дни, още сучат но и ядат супи, бульони. Майката е голям пазач.

Ето и снимки

Сладурковците

тел: 0883385111

Намират се в Пловдив, търговиите на Брезовско шосе.

дай и снимка на майката за да видят хората колко големи ще станат,че някои си търсят малки кучета, за аларма ,други големи за респект,

Пусни обява в www.bezdom.info и форума на www.dog.bg . Дано да си намерят добри стопани,които да се грижат както трябва за тях,а не да се възползват от това,че са безплатни

Снимка на майката:

Като ръст е средна, не е голяма нито малка. Много е умна. Положението наистина е много зле , защото от предния път останаха 2 кученца + майката . Аз имам 2 кучета и в момента храня 5 кучета + 8 малки . Затова ще съм много благодарен ако намерим дом на тези малките....

Майката

Съжалявам за спама , но не мога да се сдържа...

:censored2:

Модератор: Мнението е редактирано, поради реални опасения за зараждане на излишни спорове в темата. Въздържайте се от съвети и коментари, ако нямате пряк интерес към продажбата (в конкретния случай - 'подаръка').

Колеги, аз мисля че темата ми е да намерим дом на малчуганите. Те не са мой, но просто не мога да ги оставя да умрат от глад. Така че ако някой ще ме упреква нека да си замълчи. Ако някой може да помогне с дом и грижи за малките е Добре дошъл. Поздрави

• 3 weeks later...

Здравейте,

6 от сладурите си намериха нов дом.

Остават още две - женски. Поздрави

Здравейте,

6 от сладурите си намериха нов дом.

Остават още две - женски. Поздрави

Пуска ли обява в bezdom.info и имаше ли някакъв ефект, защото и аз имам подобна делема, но се чудя дали да пиша въобще.

ОФФ: браво, евала за старанието да им намериш нов дом.Повечето хора просто биха ги зарязали някъде да се оправят както могат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...