Echelon Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Видео картата работи префектно, няма вентилатори, няма шум, 256 МБ, PCI/e, много солидна изработка. Повече инфо тук снимка: ПРОДАДЕНА цена: 40 лева Радиатора е за чипсети, без забележки също, снимка и инфо тук снимка: цена: 10 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 До края на седмицата 2 -те неща общо за 40 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Видео картата работи префектно, няма вентилатори, няма шум, 256 МБ, PCI/e, много солидна изработка. Повече инфо тук снимка: цена: 40 лева Радиатора е за чипсети, без забележки също, снимка и инфо тук цена: 10 лева Видеото има ли си някаква окомплектова? Ако си има окомплектовка имаш 20лв от мен за видеото , все пак говорим за стара карта с ДДР2 памет. Ако имаш интерес търси ме в скаип:krum44o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 Видеото има ли си някаква окомплектова? Ако си има окомплектовка имаш 20лв от мен за видеото , все пак говорим за стара карта с ДДР2 памет.Ако имаш интерес търси ме в скаип:krum44o Кутията е изхвърлена, има едно кабелче от S-video към чинч, и едно пак от S-video към 3 -чинча с отделен цвят, което не знам за какво се ползва. Иначе да, картата е стара, но все пак е DirectX 9 карта, аеро -то на Виста и Уин 7 върви прекрасно, няма активни охлаждащи елементи, което е голям плюс за мен и е както вече споменах много добра изработка. Та 20 -на лева колкото предлагаш, като за MX440 някаква не ме устройват, иначе благодаря за предложението и за въпросите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Кутията е изхвърлена, има едно кабелче от S-video към чинч, и едно пак от S-video към 3 -чинча с отделен цвят, което не знам за какво се ползва.Иначе да, картата е стара, но все пак е DirectX 9 карта, аеро -то на Виста и Уин 7 върви прекрасно, няма активни охлаждащи елементи, което е голям плюс за мен и е както вече споменах много добра изработка. Та 20 -на лева колкото предлагаш, като за MX440 някаква не ме устройват, иначе благодаря за предложението и за въпросите. Колега защо сравняваш видео карта АГП с видео ПЦИ-Е .АГП видео картите са стари да спор няма но поглеждал ли си им цените? мога да ти кажа само , че една ФХ5500 нова е над 50лв.Стари са но са по скъпи защото жече трудно се намират. http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38708 - цената е без ДДС Та става дума че примерно х1650про 256 ддр3 вече трудно се продава за 40-50 лв та за това си мисля , че просто това са пари макс за твоето видео. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 ...Та става дума че примерно х1650про 256 ддр3 вече трудно се продава за 40-50 лв та за това си мисля , че просто това са пари макс за твоето видео. Изхождаш само от себе си в случая. Иначе хубавото, е че икономиката е пазарна и нещо струва толкова колкото каже купувача. Преди 20 -на дни продадох маркова 7300 за 40 лева, така че кое е макс и кое не, не го определяш ти. И най-вече не виждам при положение, че ти казах учтиво, че не ме устройва предложението ти какво още се натискаш и ме убеждаваш ??? С горното не искам да кажа, че цената е без коментар, естествено има място за коментар, но не такъв какъвто ми предлага колегата от 3-те 777. И като гледам не си от Пловдив, та ми е интересно при твоето предложение куриера за чия сметка ще е ? И понеже е ясно за мен, че ще е за твоя - явно картата струва повече, но ти си приспадаш куриера - разбирам те защото се вижда, че си търговец, но пак ще повторя не ме устройва офертата ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Изхождаш само от себе си в случая. Иначе хубавото, е че икономиката е пазарна и нещо струва толкова колкото каже купувача. Преди 20 -на дни продадох маркова 7300 за 40 лева, така че кое е макс и кое не, не го определяш ти. И най-вече не виждам при положение, че ти казах учтиво, че не ме устройва предложението ти какво още се натискаш и ме убеждаваш ??? С горното не искам да кажа, че цената е без коментар, естествено има място за коментар, но не такъв какъвто ми предлага колегата от 3-те 777. И като гледам не си от Пловдив, та ми е интересно при твоето предложение куриера за чия сметка ще е ? И понеже е ясно за мен, че ще е за твоя - явно картата струва повече, но ти си приспадаш куриера - разбирам те защото се вижда, че си търговец, но пак ще повторя не ме устройва офертата ти. Добри размишления колега но не си напъваи толкова мозака.Аз не съм търговец които да вземе от теб нещо и да го продаде през 3-5 лв на друг , аз съм просто в нещата с комп. компоненти и знам кое колко струва реално за това за да съм коректен докраи и към теб считаи офертата ми за невалидна. П.С А относно това че си продал 7300ГТ за 40 лв това са и макс пари за карта втора ръка колега тя нова е 60 лв на асус. http://sky.bg/Details.aspx?ID=6183 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 ...Аз не съм търговец които да вземе от теб нещо и да го продаде през 3-5 лв на друг... Mи да ти кажа тогава, че точно на такъв приличаш. Добри размишления колега но не си напъваи толкова мозака... Не знам за мен, ама ти трябва определено да си го понапънеш, поне грамотно да почнеш да пишеш. Запетайки и други няма да ги забелязвме, явно от малък си завъртял търговията с "нещата с компоненти" и си пропуснал училището. ...считаи офертата ми за невалидна Крайно време беше, благодаря за което. И след кратък, но съдържателен оглед на твои теми забелязах, че продаваш доста неща за по 10 -15 лева, (при това с включен куриер) не знам за колко си ги купил, но на 15 лева компонент с поне 7-8 лева куриер, ми явно и за под през 3-5 лева продаваш неща. Да не говорим, че ти като продаваш не си толкова наясно с цените щом за 7300 без гаранция търсиш 40 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 Картата е продадена, остава само радиатора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardware Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Темата е стара но все пак колко е радиатора?Трябва ми за една 1600про ако е разумна цената направо я отнасям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 Темата е стара но все пак колко е радиатора?Трябва ми за една 1600про ако е разумна цената направо я отнасям! Радиатора, който остана е Залман -а за чипсети, картата си замина с всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.