Jump to content
BulForum.com

Разпродажба на техника


Recommended Posts

Всичко е продадено, темата е за затваряне.

 

Поради смяна на офиса обявявам разпродажба на някои ненужни за мен неща:

 

1. Цифрова копирна машина Xerox WorkCentre XD104. Машинката има проблем - счупи се някакъв датчик, закрепиха го и работи известно време, но после започна да прави проблеми. Почти след всяка отпечатана страница дава някаква грешка. Трябва да се орвори и затвори страничния капак, след което грешката се нулира и пак може да отпечати страница.

Бонуси - Има паралелен интерфейс и може да се ползва и като принтер. Драйвери за XP има в нета, ако не можете да ги намерите - пращам на мейл. Давам още две касети за тонер в неизвестно състояние, както и още някакъв резервен модул, не го знам какъв е. Ако има някой мераклия да си я постегне, машинката е доста добра като качество, а и тонера излизаше много евтино.

Снимка1

Снимка2

Снимка3

Цена - 20лв.

 

2. Уникално изделие - моитор и телевизор в едно. Като монитор поддържа резолюции до 1024х768. Като телевизор не е ползван много отдавна, но единственият проблем беше със звука - на моменти изчезваше за малко и после пак се появяваше. На времето е имало вграден в него и компютър 486, но предишния собственик го е изкормил. AV на лицевия панел май не работи, но отзад има SCART, който работи без проблем.

Снимка1

Снимка2

Цена - 20лв.

 

3. Матричен принтер Epson LQ570+ в неизвестно състояние. До последно е работил и мисля, че има нужда само от една основна профилактика (почистване) и пак може да върши работа. Липсва му тавичката за поставяне на А4 листа - работил е само на перфорирана хартия. Давам и бонус - чисто нова лента за него.

Снимка

Цена - 10лв.

 

4. Цветен ръчен скенер Genius ScanMate/256A. Не помня някога да е ползван. Има по-скоро антикварна стойност. Върви комплект с някакъв контролер на ISA слот. Има си и ДИСКЕТИ! с драйвер, книжки и прочие - пълен комплект. Най-вероятно никога няма да заработи на по-съвременен компютър и под XP. Става за украса на някоя музейна витрина :).

Снимка1

Снимка2

Цена - 5лв.

 

5. Стара ATX кутия без захранване, доста пожълтяла, но годна за употреба.

Снимка няма.

Цена - 5лв.

 

6. Шпиндели за CDта. Има за по 10, 25 и 50 диска. не съм ги броил по колко са от вид, общо са един малък кашон.

Снимки няма.

Цена - 50ст/бр.

 

Извинявам се за лошото качество на снимките, но нямах възможност да направя по-добри.

Понеже до края на месеца трябва да освободя стария офис, а нещата са там, то офертата е валидна до 15:00 часа на 30.06.2009г. (вторник).

Пак по същата причина цените са символични и се приемат всякакви коментари по тях.

Което не се продаде до тогава, ще трябва да отиде в контейнера за радост на братята роми.

Тъй като вече не съм в стария офис на Капитан Райчо 71 - получаване на стоката само с предварителна уговорка (най-добре на GSM). Понеделник между 10:30 и 11:00 би трябвало да съм там и е един примерен час за получаване.

 

ВНИМАНИЕ: Координатите в подписа ми са на НОВИЯ офис. Вещите се намират в СТАРИЯ - на ул. Капитан Райчо 71.

Link to comment
Share on other sites

Отговарям тук по реда на запитванията в темата и на ЛС:

 

1. Yesterday, 23:12 - DenisBeljata - Има запитвания за двата принтера поотделно на обявените цени. Ако не се продадат до утре става.

 

2. Yesterday, 23:26 - ЛС - volt - Позиции 1, 2, 4 и 5 засега са приоритетно запазени за него. Ще изчакам днес поне до 15:00 да се обади на 0888 221372 да се разберем кога и как ще ги вземе. Ако не се обади - печели някой друг :).

 

3. Today, 00:05 + ЛС Today, 00:10 - Igniter - Ако не се обади volt - ти си на ход.

 

4. Today, 02:24 - ЛС - funakoshi - Позиция 3 се пази днес за него. Чакам обаждане да се уговорим.

 

Ако поне един от гореизброените се свърже с мен по телефона (0888 221372) до 15:00 часа, мога да съм на Капитан Райчо 71 между 15:00 и 16:00.

Ако никой не се обади - следваща възможност за огледи - утре след 10:00, но пак с уговорка по телефона :).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...