Nidelin Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 1.Продавам DVD записвачка ASUS DRW-20B1LT SATA интерфейс.Закупена е на 31.01.2009 г. и има още 18 месеца към Мултирама.Използвана е много рядко,максимум 50 диска да съм записал с нея.Без забележки.Към записвачката има диск с Nero 8,SATA интерфейсен кабел,захранващ кабел четворка към SATA и още един преден панел,само че сив. Ето линк с информация за продукта - LINK Цена : 40 лева. 2.GSM Sony Ericsson k750i - изряден,с леки забележки по външния вид.Батерията си кара по 4 - 5 дни,към него давам кабел за връзка с компютър и 64 МБ мемори карта.Отново го пускам в продажба,кризата яко ме удари по джоба и се отървавам от излишните луксове,ще си карам с другия ми телефон - Siemens A36 (железен е). Цена : 70 65 лева. 3.Златни обеци - подарък ми бяха за абитуриентския бал,носил съм ги точно два пъти,просто не обичам злато. Снимка Цена : 60 лева. 4.Две тонколони от стара уредба - уредбичката беше Medion,просто отдавна не я слушам и само ми събират прах тука. Снимка. Цена : 15 лева. За контакти : на ЛС или тук в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Ако може да качиш снимки на тонколоните, имам интерес ако имат букса за компютър ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nidelin Posted June 20, 2009 Author Share Posted June 20, 2009 Качени снимки на нещата.Тонколоните са без букси,само кабели,самата уредба ми беше с конектори директно за кабелите Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerberpeter Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Можеш ли да кажеш колко вата и колко ома са тонколоните. Отзад на тях или на уредбата трябва да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nidelin Posted June 21, 2009 Author Share Posted June 21, 2009 2.GSM Sony Ericsson k750i - изряден,с леки забележки по външния вид.Батерията си кара по 4 - 5 дни,към него давам кабел за връзка с компютър и 64 МБ мемори карта.Отново го пускам в продажба,кризата яко ме удари по джоба и се отървавам от излишните луксове,ще си карам с другия ми телефон - Siemens A36 (железен е).Цена : 70 лева. Нова цена на телефона : 65 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1608 Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 записвачката стои ли осте? проявявам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nidelin Posted June 21, 2009 Author Share Posted June 21, 2009 Дам,записвачката все още се продава Можеш ли да кажеш колко вата и колко ома са тонколоните. Отзад на тях или на уредбата трябва да пише. Колега,колоните са 4 омови 10 вата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nidelin Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 Записвачката замина,да е честита на новия собственик .Другите неща остават в продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.