Jump to content
BulForum.com

Продавам DVD записвачка + още няколко неща

Recommended Posts

1.Продавам DVD записвачка ASUS DRW-20B1LT SATA интерфейс.Закупена е на 31.01.2009 г. и има още 18 месеца към Мултирама.Използвана е много рядко,максимум 50 диска да съм записал с нея.Без забележки.Към записвачката има диск с Nero 8,SATA интерфейсен кабел,захранващ кабел четворка към SATA и още един преден панел,само че сив.

Ето линк с информация за продукта - LINK

Цена : 40 лева.

2.GSM Sony Ericsson k750i - изряден,с леки забележки по външния вид.Батерията си кара по 4 - 5 дни,към него давам кабел за връзка с компютър и 64 МБ мемори карта.Отново го пускам в продажба,кризата яко ме удари по джоба и се отървавам от излишните луксове,ще си карам с другия ми телефон - Siemens A36 (железен е).

Цена : 70 65 лева.

3.Златни обеци - подарък ми бяха за абитуриентския бал,носил съм ги точно два пъти,просто не обичам злато.

Снимка

Цена : 60 лева.

4.Две тонколони от стара уредба - уредбичката беше Medion,просто отдавна не я слушам и само ми събират прах тука.

Снимка.

Цена : 15 лева.

За контакти : на ЛС или тук в темата.

Качени снимки на нещата.Тонколоните са без букси,само кабели,самата уредба ми беше с конектори директно за кабелите :)

2.GSM Sony Ericsson k750i - изряден,с леки забележки по външния вид.Батерията си кара по 4 - 5 дни,към него давам кабел за връзка с компютър и 64 МБ мемори карта.Отново го пускам в продажба,кризата яко ме удари по джоба и се отървавам от излишните луксове,ще си карам с другия ми телефон - Siemens A36 (железен е).

Цена : 70 лева.

Нова цена на телефона : 65 лева.

Дам,записвачката все още се продава :)

Можеш ли да кажеш колко вата и колко ома са тонколоните. Отзад на тях или на уредбата трябва да пише.

Колега,колоните са 4 омови 10 вата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...